EDITORIALE

Devoțional | Primește harul lui Dumnezeu

Dar cu darul fără plată nu este ca şi cu greşeala; căci, dacă prin greşeala unuia singur, cei mulţi au fost loviţi cu moartea, apoi cu mult mai mult harul lui Dumnezeu şi darul pe care ni l-a făcut harul acesta într-un singur Om, adică în Isus Hristos, s-au dat din belşug celor mulţi. – Romani 5:15

Harul este puterea lui Dumnezeu de a trăi în modul în care El te-a chemat să trăiești. Totuși, Dumnezeu nu ne va da harul ca să trăim în afara voii Sale. Dacă ne spune să nu facem ceva, iar noi am decis să facem acel lucru oricum, vom experimenta pierderea dureroasă a ungerii Sale.

Harul înseamnă abilitate. Dumnezeu ne dă har să ne potrivim chemării Sale cu privire la viața noastră. Când împlinim lucruri pe care le dorim, o facem în felul nostru. Când urmăm călăuzirea Sa, întotdeauna ne dă har și energie pentru a împlini ceea ce El ne-a chemat să facem.

Partea cea mai bună este că în timp ce trebuie să alegem să primim harul Său, nu trebuie să facem nimic pentru a-l merita. Când alegi să urmezi chemarea lui Dumnezeu, El este gata și doritor să te ajute. Isus a murit ca să acopere păcatul tău, ca să poți umbla înaintea lui Dumnezeu ca neprihănit, având acces la Duhul Său cel Sfânt, care te poate ghida prin viața de zi cu zi.

Te îndemn astăzi să te cercetezi și să vezi dacă ești în postura de a primi harul Său și a fi abilitat de El. Dacă te străduiești să mergi pe calea ta, spune-I Domnului că vrei să-L urmezi și cere-I ajutorul. El va fi întotdeauna credincios să-ți asigure harul Său.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13973-devotional-primeste-harul-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR3hecS21VbZUqlPR_QOwdgKp6MUCnYelme-Ftais-1KNsw1V6rH65pKecM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: