EDITORIALE

Tony Berbece: Apa sfințită cu un picior de mort. Romania, trezeste-te!

Apa sfințită cu un picior de mort

Tocmai am urmărit de mai multe ori un filmuleț în care un preot “sfințea” niște apă cu un picior de mort. Deasupra unui bazin cu apă a stors un burete peste piciorul putred, iar apoi s-au înghesuit sute de oameni pentru a-și umple bidoanele cu această “apă miraculoasă”.

Dragilor, sunt creștin până-n măduva oaselor și până-n străfundul sufletului meu, îl iubesc pe Hristos mai mult ca orice pe lumea aceasta, Scriptura este pasiunea mea cu care îmi petrec zilnic ore întregi în studiu. Cu rugăciune mă trezesc și cu rugăciune mă culc. Am fost botezat în credința ortodoxă, dar l-am găsit pe Hristos citind Scriptura și însoțindu-mă cu oameni care o tratează serios și o trăiesc, nu o au doar de pe buze și nu o știu doar din auzite.

Vreau să vă spun că ceea ce tocmai am văzut nu ține de creștinism. Este păgânism pur. Mă întreb, oare chiar toți preoții din România cred în așa ceva? Dacă toți sunt de acord înseamnă că suntem “infectați” cu o plămădeală care blochează adevărata credință cum grăsimea blochează arterele.

Dacă Hristos ar fi vrut să bem apă sfințită și ar fi sfințit-o vreun trup, atunci ne-ar fi lăsat trupul Său, dragilor. Ne-ar fi lăsat cu poruncă și acest obicei cum ne-a lăsat cu poruncă botezul cât și împărtășirea cu pâinea și rodul viței, simbolizând trupul și sângele Său.

Așadar, stați departe de astfel de obiceiuri, nu sunt creștinești. Dacă îmi spuneți că așa v-ați născut și așa veți muri, vreau să vă spun că veți muri într-o credință falsă, alterată de omsi nemântuiți. Citiți Scripturile și veți descoperi acolo singura credință adevărată. Iar Hristos va fi singurul vostru mijlocitor!

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1992699910778118/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: