Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Ignorant in ceea ce priveste puterea Duhului lui Dumnezeu


De cele mai multe ori putem poseda ceva valoros, fără a aprecia pe deplin valoarea sau semnificația acestuia. Există o relatare despre un fermier care și-a lucrat mica ferma pe tot parcursul vieții, arând pământul stâncos an după an. La moartea sa, ferma a fost lăsată fiului său, care a continuat să are pământul – dar fiul a găsit un bulgăre de aur în sol. Țara era plină de aur și el a devenit instantaneu un om bogat. Cu toate acestea, acea avere nu a aparţinut tatălui său, chiar dacă a fost pe pământul lui toată viața.

Aşa este şi cu Duhul Sfânt. Mulți dintre noi trăim în necunoașterea a ceea ce avem, a puterii care locuieşte în noi. Unii creștini trăiesc întreaga lor viață gândindu-se că au Duhul Sfânt, dar nu L-au primit cu adevărat în plinătate și putere. El nu realizează în aceştia lucrarea veșnică pe care a fost trimis să o facă.

Unii credincioși caută Duhul Sfânt numai atunci când sunt în necaz și doresc ca El să-și manifeste puterea. Ei speră că se va coborî și va îndepărta problemele lor. Dar Petru spune că nu acesta este adevărul despre Duhul. Potrivit lui, purtăm această comoară în noi: „Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui” (2 Petru 1:3).

La râul Iordan, Ioan Botezătorul le-a spus fariseilor: „Eu botez cu apă; dar în mijlocul vostru stă Unul pe care voi nu-L cunoaşteţi.” (Ioan 1:26) Acești conducători religioși L-au văzut pe Isus în trup și L-au auzit vorbind, dar nu aveau nicio înțelegere despre cine era El cu adevărat. Ei nu știau despre puterea și slava Lui. De asemenea, Isus l-a întrebat pe ucenicul său, Filip: „De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe?” (Ioan 14:9).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10016-devotional-ignorant-in-ceea-ce-priveste-puterea-duhului-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR3EfIt-9T3Sf8BPvJe9JxEtuZTlz9Ns1QmU7ggFJDkTO01Azk3SQzvkbP4#ixzz5cw8X95VW
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22934 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: