ANUNTURI

Apel la sprijin financiar pentru Emanuel Bala!

Emanuel este un baiețel de 9 ani, care până in urmă cu un an și jumătate se bucura de copilarie ducând o viață normală. În data de 3 mai 2017 Emanuel a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastica. În urma diagnosticului, a urmat toate curele si tot ce a fost necesar pentru a lupta împotriva bolii. Toate au decurs bine pe durata tratamentului și în luna Ianuarie a acestui an a inceput tratamentul de intretinere. Și acesta părea să decurgă bine pana în urmă cu 2 saptamani cand Emanuel a acuzat dureri de cap din ce în ce mai intense si pe parcurs au apărut și vărsături! După diferite investigații făcute, doctorii au depistat celule canceroase la cap și necesită transplant de celule stem neapărat, ca să nu mai apară și alte complicații. Transplantul va trebui efectuat în străinătate, în Italia mai exact, cu ajutorul lui Dumnezeu!
Cheltuielile necesare pentru efectuarea transplantului sunt peste măsurile părinților lui Emanuel. Durata operațiuni este de aproximativ un an iar cheltuielile lunare sunt estimate la peste 1500€. Având în vedere situația lui Emanuel, apelăm la toți care au inimă deschisă și posibilitate de a-l sprijini pe Emanuel să iasă învingător în această luptă. Părinți lui Emanuel sunt recunăscători pentru fiecare donație, indiferent de suma donată. 
De asemea, aveți posibilitatea de a dona direct în conturile deschise pentru Emanuel la Banca Transilvana, folosind unul dintre conturile de mai jos. Toate conturile sunt deschise pe numele mamei lui Emanuel, Bala Sinziana Niculina.
BALA SINZIANA NICULINA
RO24BTRLRONCRT0392510501 (RON)
RO71BTRLEURCRT0392510501 (EURO)
RO29BTRLGBPCRT0392510501 (LIRE)
RO50BTRLCHFCRT0392510501 (FRANCI)
Cod SWIFT: BTRLRO22
„Vă multumim din suflet! Fiți binecuvântați și Dumnezeu să vă răsplătească înzecit!” – Florin și Sinziana Bala (părinții lui Emanuel).
Mai multe detalii despre cazul lui Emanuel, precum și noutăți pot fi găsite pe pagina „Emanuel poate lupta cu ajutorul vostru” (www.facebook.com/Emanuel-poate-lupta-cu-ajutorul-vostru-211349742999026).

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: