EDITORIALE

Devotional – Motivul lui Dumnezeu pentru a-Si arata puterea

În al treilea capitol din Faptele Apostolilor, după ce Petru și Ioan l-au vindecat pe cerșetorul olog aflat la poarta care ducea spre Templu, mai mulți privitori erau uimiți de priveliștea oferită. Îl cunoscuseră de ani de zile, iar vindecarea era de netăgăduit. Când oamenii i-au interogat pe ucenici în legătură cu acest eveniment, Petru le-a spus: „Bărbaţi israeliţi, pentru ce vă miraţi de lucrul acesta? De ce vă uitaţi cu ochii ţintă la noi, ca şi cum prin puterea noastră sau prin cucernicia noastră am fi făcut pe omul acesta să umble? Dumnezeul lui Avraam, Isaac şi Iacov, Dumnezeul părinților noștri, a proslăvit pe Robul Său Isus” (Faptele Apostolilor 3:12-13).

Când Dumnezeu alege să Își arate puterea în prezența necredincioșilor, El face acest lucru cu un motiv. Intenția este să-L proslăvească pe Isus, să-i atragă oamenii la Sine Însuși, să ne dea o mică frântură din ceea ce va fi cerul. El dorește să demonstreze minunatele posibilități care îi așteaptă pe cei care aleg să îl urmeze pe Isus. El Își manifestă autoritatea lui completă și atotcuprinzătoare asupra lumii perceptibile și când alege să facă acest lucru, nu suntem noi în poziție să punem la îndoială sau să manipulăm situația. Noi trebuie să o acceptăm și să-I dăm Lui recunoașterea și lauda pe care le merită.

Din nefericire am găsit mai multă împotrivire față de puterea supranaturală a lui Dumnezeu în mijlocul Trupului lui Hristos decât în afara lui. Mulți credincioși sunt sceptici din cauză că nu au văzut pe Dumnezeu lucrând asemenea miracole în viața lor și se îndoiesc că El face asta în viețile altora.

Acest lucru obișnuia să îmi provoace multă îngrijorarea, dar acum aleg numai să merg înainte, să continui să slujesc și să predic și să avansez în Duhul lui Dumnezeu. Dacă și alții vor căuta puterea lui Dumnezeu și Duhul Lui, El li se va descoperi.

Sursa:  https://alfaomega.tv/devotional/9896-devotional-motivul-lui-dumnezeu-pentru-a-si-arata-puterea#ixzz5b3y5eQWt 
Follow us:
 @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: