ANUNTURI

Dumnezeu nu este părtinitor în dragostea Lui pentru oameni

Unul din cititorii portalului nostru a rugat să explicăm cum putem afirma că Dumnezeu nu este părtinitor și iubește toată lumea, dacă:

La Psalmul 5:5 este scris „Tu urăști pe cei care fac fărădelege”. Iar la Romani 9:13 scrie: „Pe Iacov L-am iubit, dar pe Esau L-am urât.” Alegerea îi aparține doar lui Dumnezeu, dar dacă cineva va zice: „Atunci de ce mai bagă vină? Căci cine poate sta împotriva voiei Lui?” (Romani 9:19), răspunsul este „Dar, mai de grabă, cine eşti tu, omule, ca să răspunzi împotriva lui Dumnezeu? Nu cumva vasul de lut va zice celui ce l-a făcut: „Pentru ce m-ai făcut aşa?” (Romani 9:20). Apoi la Romani 8:8 este scris: „cei ce sunt pământești nu pot să placă lui Dumnezeu.” Apoi Domnul Isus a spus: „Pentru ei mă rog, nu mă rog pentru lume, pentru aceia pe care Mi i-ai dat Tu.”

În articolul „Iubește Dumnezeu pe toți oamenii?” am arătat Dumnezeu iubește și pe cei păcătoș și pe cei credincioși, dar diferit. Lumea, care zace în păcat, El o iubește cu dragostea „agape”, care este o dragoste jertfitoare și nu depinde de obiectul dragostei, iar pe cei care iubesc pe Domnul Isus îi iubește cu dragostea „fileo”, care este o dragoste condiționată, reciprocă si este un răspuns la dragostea celuilalt. Dacă cineva crede în Domnul Isus, este izbăvit de mânia viitoare, iar dacă nu crede, mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.

https://moldovacrestina.md/pe-cine-alege-dumnezeu-sa-iubeasca/?fbclid=IwAR22wYQVWzpjbeqxaGlNyGfauE9-dCrNL70Yoq1qSLkYLKrkv0Qoc3tnJgk

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: