EDITORIALE

Devotional – Ascult mai mult de oameni sau de Dumnezeu ?!

Apostolul Ioan a primit o revelație a slavei lui Hristos înălțat: „După aceste lucruri, m-am uitat şi iată că o uşă era deschisă în cer. Glasul cel dintâi, pe care-l auzisem ca sunetul unei trâmbiţe şi care vorbea cu mine, mi-a zis: „Suie-te aici şi-ţi voi arăta ce are să se întâmple după aceste lucruri!” Numaidecât am fost răpit în Duhul. Şi iată că în cer era pus un scaun de domnie, şi pe scaunul acesta de domnie şedea Cineva” (Apocalipsa 4:1-2).

O ușă în cer ne-a fost deschisă și astăzi. Ca și Ioan, suntem chemați să „venim acolo”. Scriptura spune: „Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutaţi la vreme de nevoie” (Evrei 4:16). Această chemare de a ne apropia de tronul harului a fost cel mai mult ignorată atât de pastori cât și de laici, deopotrivă. Puțini credincioși cunosc cu adevărat vocea lui Dumnezeu și puțini slujitori vorbesc din partea Lui.

Timpul de izolare al lui Ioan pe insula Patmos (vezi Apocalipsa 1:9) i-a fost impus de către oameni fără de Dumnezeu. Cred că oamenii din biserică trebuie să aibă o experiență de genul „Patmos” – o punere deoparte auto-impusă numai pentru a căuta fața lui Dumnezeu. Creștinii de astăzi își fac timp să se uite la televizor, să facă cumpărături sau să navigheze pe Internet, să comunice cu alții pe rețelele de socializare, dar puțini „vin” la tronul harului lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Domnul promite: „Dacă veniți aici, vă voi arăta mila și harul Meu și vă voi arăta lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată”.

Asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la serviciile noastre, la familia noastră, la mărturia noastră. De fapt, este cu totul posibil să fii ocupat și totuși să trăiești o experiență ca aceea din Patmos. Ce contează este faptul că trebuie să facem să tacă orice voce, activitate și lucru care ne împiedică să auzim vocea Domnului. Trebuie să ne preocupăm de un singur lucru: îi ascult pe oameni sau pe Duhul Sfânt?

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9875-devotional-ascult-mai-mult-de-dumnezeu-sau-de-oameni?fbclid=IwAR2Qzn994QfQjNaLtaPA8rFe-56ST9y50-vvfNtqy1fvlXB7SZlT5itHQUI#ixzz5aCIYPm1F
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: