EDITORIALE

EȘTI FOC SAU FLACĂRĂ?

Da. Iubesc. Iubesc și îmi place să iubesc. Vreau să se vadă asta în fiecare gest al meu. În fiecare privire a mea. Deși e mai greu, vreau să se vadă asta în reacțiile mele.
Vreau să fiu locul în care să vii să te încălzești. Oricine ai fi.

*

Iubesc. În felul meu. Nu toți suntem la fel. Și nu. Nu e o scuză. Pur și simplu nu simt mai mult. Și ce dacă dragostea mea e rece? Iubesc. Nu e de-ajuns?
Iubesc. Așa cât să fie de-ajuns. Cât să nu pleci. Cât să rămâi.

*

Iubesc locul acesta de muncă. E jobul perfect. Mă trezesc dimineața înainte să sune ceasul. Deși sunt zile când simt nevoia de odihnă. Și mă odihnesc. Dar iubesc să fac asta. Iubesc ce fac și vreau să se ia.
Vreau să fiu extrem de contagios.

*

Îmi place locul meu de muncă. E ok. Nu prea am chef să lucrez tot timpul. Dar o fac. Am nevoie de bani, și sincer, nu e totuși așa de rău. Nu e ce mi-am imaginat că am să fac. Nu simt că îi inspir pe alții, dar nici eu nu mă simt inspirat.
Dar îmi fac partea. Și e ok.

*

Ah! Iubesc să cânt ! Mă face mai fericit. Mă împlinește. Câteodată oboseala mă mai încurcă, dar iubesc să cânt. Să îi fac pe ceilați mai fericiți. Să uite de probleme și să vadă că nu sunt singuri.  Au trecut și alții prin asta, deși nu toate problemele sunt la fel. Dar seamănă. Noi semănăm.
Mă visez cântând. Mă trezesc cântând. Pur și simplu iubesc să cânt.

*

Îmi place să cânt. Mama mea a fost artistă. Mi-e în sânge. E clar o moștenire de famile. Și dacă nu ar fi, dacă știi cu cine să vorbești, poți să câștigi chiar bine cântând. E un job frumos. Voce am, doar că aștept momentul oportun să pot să fac mai mult. Vreau să fac mai mult, dar nu am cum chiar acum.
Dar îmi place să cânt.

Ești foc sau flacără?  Arzi de pasiune sau miroși a fum? Încălzești o încăpere sau ești flacăra care doar minte, dar nu încălzește deloc?

Nu este de-ajuns să fii aprins. Trebuie să arzi. Să dai mai departe. Să se ia. La fel ca o pădure care a prins foc. TU ești locul unde ai voie să pornești focul și TU trebuie să-i dai voie să crească, să-l dai și altora.

Flacăra nu încălzește, ci amăgește. 

Focul? Focul arde. Crește. Încălzește. Schimbă. 

Ești foc sau flacără?

http://tineri.betania.ro/esti-foc-sau-flacara/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: