ANUNTURI

India: pastor atacat în timp ce predica Evanghelia în aer liber

Un pastor şi adunarea de credincioşi la care predica au fost bătuţi cu brutalitate în statul indian Bihar. Aceştia au fost atacaţi pentru că ţineau o adunare de închinare în aer liber, şi au fost acuzaţi de convertiri forţate, o acuzaţie foarte des întâlnită în India.

După acest eveniment violent, pastorul Bangali Das a declarat pentru Internaţional Christian Concern (ICC): „De când am intrat în slujba Domnului, tot m-am  pregătit pentru pericol şi persecuţie. Sunt gata să plătesc preţul pentru a-l sluji pe Dumnezeul meu.”

Având bandaje în jurul pieptului şi respirând din greu din cauza rănilor primite în timpul atacului, pastorul Das continuă: „Marii oameni ai lui Dumnezeu cum ar fi Șadrac, Meșac şi Abednego şi prietenul lor Daniel au fost persecutaţi. Aceasta este pentru mine o ocazie să-l slăvesc pe Dumnezeu aşa cum au făcut-o şi ei. Voi continua să-l slujesc pe Dumnezeu în ciuda durerii şi dificultăţilor.”

Das slujeşte ca pastor de 12 ani. După ce a absolvit şcoala biblică, el a început slujirea în Bihta, oraşul său natal, în 2006. După şase ani de slujire, pastorul Das a început să slujească în Tetua, un oraş aflat la 50 de km depărtare.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2018/12/05/india-pastor-atacat-in-timp-ce-predica-evanghelia-in-aer-liber/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: