Reclame
ULTIMELE STIRI

FOTO VIDEO Biblie rămasă intactă miraculos în urma unui incendiu la o clădire din Bivolărie, județul Suceava


Magazinul de încălțăminte Don Marco și locuința proprietarilor situate în localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, au fost cuprinse de un incendiu în noaptea de duminică spre luni. 

În urma intervenției pompierilor, proprietarii au avut supriza să descopere în clădire o Biblie care nu a fost afectată în niciun fel de flăcările din jur. 

 Comunicatul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava:

Incendiu în localitatea Bivolărie
3.12.2018, ora anunțării la 112 – 0:13

Pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Vicovu de Sus și Siret și de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Gălănești și Voitinel, au intervenit cu șapte autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bivolărie, orașul Vicovu de Sus.


La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la acoperișul anexelor gospodărești, la cel al unui magazin de încălțăminte și la acoperișul casei de locuit, construcții corp comun, dispuse în formă de „L”, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.


Au ars: acoperișurile casei de locuit, anexelor și magazinului de încălțăminte pe o suprafață de aproximativ 450 mp. Au mai ars anexele și bunurile din interior, precum și marfă, documente ale societății comerciale și alte bunuri din magazin. S-au degradat tavanele, pereții și bunuri din interiorul locuinței.


Incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.


Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat bunurile materiale de la parterul casei și două locuințe aflate în imediata apropiere.

https://www.stirisuceava.net/2018/12/foto-video-biblie-ramasa-intacta.html?fbclid=IwAR3mYjmS-Jzeb53zODYi2xCIWPHYjd89gAtmycfE1-Ou6bUcygacVZ4Rgvk&m=1

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22934 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la FOTO VIDEO Biblie rămasă intactă miraculos în urma unui incendiu la o clădire din Bivolărie, județul Suceava

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: