ComunicateEDITORIALE

Comunicat: Cultului Creștin Penticostal

Cu prilejul Centenarului României, Conducerea Cultului Creștin Penticostal îi îndeamnă pe toți credincioșii să marcheze aniversarea acestui moment fundamental din istoria României moderne prin rugăciune pentru țară, pentru înaltele autorități ale statului român, precum și pentru societatea românească în ansamblul ei.

În cei 100 de ani de la Marea Unire, eveniment în urma căruia Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banatul, Crișana și Maramureșul s-au alăturat Vechiului Regat al României, țara noastră s-a aflat la momente de mare cumpănă, trecând de la democrație la dictatură, iar mai apoi de la comunism la democrația post-revoluționară în care ne găsim.

Ajunși la acest ceas aniversar al României moderne, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cei peste șaptezeci de ani de pace din Europa și continuăm să cerem binecuvântarea Tatălui Ceresc peste tara noastra, ca să-L putem sluji și mai departe fără teamă (Luca 1:74) și ca să putem duce o viață pașnică și liniștită, cu toată evlavia și cu toată cinstea (1 Tim. 2:2).

Ca cetățeni români, ne rugăm pentru România, pentru românii din țară și din diaspora și pentru legi care să fie în acord cu valorile creștine al căror caracter imuabil a fost subliniat de Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos.

Ca cetățeni europeni, ne rugăm pentru revigorarea rădăcinilor creștine ale Europei, care pare tot mai pătrunsă de secularism și mai înstrăinată de Cuvântul divin. Cerem în rugăciune ca Dumnezeu să binecuvânteze această parte a lumii cu o trezire spirituală și cu o sete de neprihănire pe care numai El, Izvorul apelor vii, o poate potoli.

--

Dumnezeu să binecuvânteze România!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: