Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Cum răstălmăcește Satana Scripturile

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Când treci prin încercări îți spune: “Nu a zis El că niciun rău nu se apropia de tine?” Dar tot în Biblie este scris “chiar de voi trece prin valea umbrei morții nu mă tem de niciun rău căci Tu esti cu mine mereu!” și tot în Biblie este scris că de va fi să trec prin valea umbrei morții o voi transforma într-un loc plin de izvoare.

Când mustri păcatul îți spune: “Nu mai judeca, nu mai arunca tu cu piatra!” Însă mulți nu știu că Isus a zis să lăsăm piatra reală jos, dar să nu tăcem niciodată în fața degradării morale. Cuvântul uns de Duhul Sfânt doare uneori mai tare, însă totodată vindecă de păcat.

Când te mânii pe păcat și îl demaști îți spune: “Blândețea ta să fie cunoscută de toți oamenii, tu nu iubești!” Însă Hristos a rostit pe lângă “ferice de cei…” și “vai de cei…”. A iubi înseamnă și a avertiza.

Când te rogi pentru cineva cu o boală sau cu un atac demonic îți spune: “Nu-ți pune mâinile cu ușurință peste alții, că poate se ia boala, te atacă demonii!” Dar niciun ucenic de a lui Hristos nu s-a trezit cu vreun demon sau cu vreo boală luată de la cei pentru care s-a rugat. Ucenicul are autoritate, el nu e o victimă, ci un victorios.

Când vrei să faci bine unui străin îți spune: “Să ai grijă mai ales de cei din casa ta!” Iar Hristos a spus că dacă îi iubim doar pe cei care ne iubesc nu așa fac și păgânii?

Când vrei să citești Scripturile îți spune: “Mai bine nu că poate le vei răstălmăci, le vei înțelege greșit!” Iar Hristos ne spune: “Vă rătăciți pentru că nu cunoașteți Scripturile, că nu le citiți!” Tu pe cine asculți?

 

Fii atent la ce-ți șoptește cel rău, ancorează-te în Scriptură, hrănește-te zilnic din Cuvânt și vei fi sănătos. L-a ispitit Diavolul pe Hristos, crezi că pe tine te va scuti?

Citește Scriptura!

Tony Berbece

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23864 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: