ANUNTURI

Interviu cu Gary Lane despre eliberarea Asiei Bibi

Wendy Griffith: Gary Lane a vizitat Pakistanul de mai multe ori. El s-a întâlnit cu familia lui Asia Bibi și a lucrat cu organizația Voice of the Martyrs pentru a atrage atenția publicului asupra cazului ei. Gary este cu noi în studio. Știu că te-ai bucurat când s-a aflat știrea. Care este reacția comunității creștine din Pakistan?
Gary Lane: Da. Reacția este aceeași. Ei Îi sunt mulțumitori lui Dumnezeu, dar și Curții Supreme din Pakistan care a eliberat-o. Sunt în culmea fericirii. Au trecut nouă ani și jumătate în care această femeie a suferit în închisoare. Ea a fost ținută la izolare. Conform unora, ar putea suferi de un stadiu incipient de demență din această cauză. Ea mai are și alte probleme de sănătate. Acum, ea este liberă și ei sunt foarte fericiți. În același timp, ei se tem de consecințe.
Wendy Griffith: Această decizie pune în pericol viața altor creștini din Pakistan.
Gary Lane: Toată națiunea este în pericol. În prezent, au loc revolte ale musulmanilor în Pakistan. În marile orașe din Pakistan ei au blocat drumuri, trenurile nu mai circulă, s-au închis întreprinderile. Oamenii sunt îngrijorați. Prim-ministrul Imran Khan a spus că cei care nu respectă legile nu sunt musulmani ascultători, și sunt împotriva Pakistanului și vor fi pedepsiți conform legii. Au loc negocieri între liderii religioși și cei de la contra-spionaj pentru a calma situația.
Wendy Griffith: Gary, acest caz ar putea pune capăt legii blasfemiei în Pakistan? Din cauza asta a ajuns ea în închisoare.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: