ANUNTURI

Tony Berbece: De acum copiii noștri vor lupta cu Halloween-ul

De acum copiii noștri vor lupta cu Halloween-ul

Acum doi ani a venit băiatul meu la mine și m-a întrebat ce este aceast Halloween. I-am spus că este o sărbătoare drăcească, o sărbătoare a morții iar noi creștinii nu sărbătorim așa ceva. Noi suntem fii ai luminii și ai vieții ci nu ai întunericului și ai morții.

Alessio s-a dus a doua zi la școală și i-a spus Doamnei învățătoare că nu e bine să se costumeze în ființe malefice pentru că această sărbătoare nu este creștinească. Doamna a picat pe gânduri, fiind o femeie crdincioasă, și a luat decizia ca în clasa ei să nu serbeze așa ceva. Un copil de 8 ani a schimbat decizia unei învățătoare.

Noi ca părinți greu ne putem impune în fața altor adulți pentru că oamenii astăzi sunt ușor de ofensat, orgolioși și nu prea mai primesc sfaturi. Dar copiii noștri își pot decide soarta și acțiunile. Adesea Dumnezeu vorbește mai ușor printr-un copil.

Ce-i vom învăța pe copii în casele noastre, ce vor vedea la noi, aceea vor fi în societate. Îi pictăm în demoni și în morți atunci li se va părea normal să acceseze forțele demonice prin vrăjitoarele care fac farmece și descântece și ocultismul tot mai pronunțat. Dar dacă vom pune în ei lumină, adică pe Cristos, atunci vor sta sub protecția Lui și vor ține departe de ei orice demon.

Așadar, explică-le copiilor tăi ce este Halloween-ul și nu-i lăsa pe străini să o facă. Ești responsabil de ce face copilul tău! Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: