ANUNTURI

Primul pacient cu variola maimuței care a ieșit în public! E Manager de Resurse Umane gay din Londra

James M. nu vrea să-și dea de tot numele. A fost deportat din Dubai în urmă cu doar câteva săptămâni pentru că fusese depistat cu HIV. James susține că încă nu a fost contactat de autorități.

James este manager de resurse umane și spune că  a fost identificat cu virusul variolei maimuței la o testare HIV, informează DailyMail. Deși susține că are variola maimuței el nu a prezentat nici o dovadă terifiantă precum sunt cele două-trei fotografii de arhivă cu bube care circulă în întreaga lume.

James M are 35 de ani și a început să vorbească după ce a afirmat că responsabilii din domeniul sănătății încă nu l-au contactat, deși a fost diagnosticat cu monkeypox în urmă cu aproape două săptămâni.

El a acuzat Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) pentru „o lipsă reală de orice proces sau grijă de bază pentru a opri răspândirea” virusului tropical, care a infectat până acum peste 300 de britanici, majoritatea bărbați gay și bisexuali.

James a recunoscut că nu respectă regulile de autoizolare deoarece ‘mi s-a spus să stau acasă până când UKHSA mă contactează… și nu a făcut-o niciodată’.

El a acuzat Marea Britanie că are o abordare lipsită de vigilență în ceea ce privește căutarea contactelor, spunând că ‘nu este de mirare’ că Marea Britanie are mai multe cazuri decât orice altă țară din afara Africii. De asemenea, există o lipsă de conștientizare cu privire la simptomele mai puțin cunoscute ale variolei maimuțelor, a susținut el.

James se readapta la viața din vestul Londrei când a început să sufere de „dureri foarte ciudate” în partea inferioară a spatelui, epuizare, sete extremă și dureri când mergea la toaletă.

El a devenit convins că are o infecție cu transmitere sexuală după ce s-a culcat cu aproximativ 10 parteneri noi în săptămânile de dinaintea debutului simptomelor sale.

‘Sunt un bărbat homosexual și, abia întors în Marea Britanie, mă simțeam bine’, a declarat el pentru MailOnline.

Dar medicii au presupus în mod greșit că nu era vorba de variola maimuței pentru că nu avea erupția caracteristică a virusului.

James tocmai fusese expulzat din Dubai, unde homosexualitatea este ilegală, după patru ani, în urma unui diagnostic „șocant” de HIV în februarie. În urma acestuia și-a pierdut locul de muncă și casa

citeste mai mult: https://www.activenews.ro/prima-pagina/Primul-pacient-cu-variola-maimutei-care-a-iesit-in-public-E-Manager-de-Resurse-Umane-gay-din-Londra-174688

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: