Reclame
ULTIMELE STIRI

VUNK și Feli – Odă adusă dracilor


Clipul și piesa făcute de acești doi artiști întrec orice bun simț și respect față de credința creștină și mă mir că preoții/pastorii tac. Poate spuneți: “Ce treabă avem noi cu ei?” Avem treabă cu ei pentru că din păcate sunt modele pentru unii dintre copiii noștri, ai românilor, ai enoriașilor din țara aceasta 98% creștină. Copii care îi ascultă zilnic.

Piesa aceasta va rula o vreme bună pe toate radiourile și vom fi intoxicați cu versurile următoare:

“Mă cheamă acasă toți demonii mei
Tu m-ai ținut departe de ei
Mă-ntorc mereu la demonii mei
Când tu nu mă mai vrei
Mă-ntorc mereu la demonii mei
Poate-o să mă vindece ei!”

Nu știu cine v-a făcut versurile și regia clipului, dar sunt blasfemiatoare. Dragilor, vi s-a terminat inspirația? Nu mai găsiți versuri despre sex, bani, scandal, despărțiri și altele de vă legați de Biserică? Și dacă doreați o temă inspirată din credința creștină de ce cântați despre draci și nu despre Hristos care alungă dracii?

Faptul că Feli te trimite cu gândul la fecioara Maria e și acest aspect total nepotrivit. Am avut un respect deosebit pentru ea datorită cântecului “Două inimi”, dar oare ce a făcut-o să accepte o astfel de colaborare?

La un moment dat ei bagă și un “Amin” prin versuri așa cel puțin la derută. Un cuvânt sacru folosit nepotrivit pentru că e cool să te legi de Biserică. Și austriecii au făcut un clip despre donarea de organe în care soldații romani încearcă să-l convingă pe Hristos de pe cruce să semneze că le va dona Pe ale lui după moarte. Deci să fie și românii în acest trend blasfemiator.

Mă întorc la versuri, faptul că el este chemat “acasă” de demoni e iarăși cumva reprezentativ pentru muzica românească. “Casa” e dominată de demoni. Nici în glumă nu aș spune că am casă comună cu niște draci. Se merge și mai departe cu închinarea adusă acestora prin versul: “…poate să mă vindece ei!”. Nu, demonii nu au vindecat niciodată pe nimeni. Ei doar omoară oamenii prin patimile și păcatele lor.

Nu uitați că Avicii de curând a murit de depresie, tăindu-și venele cu cioburile unei sticle de tărie pe care tocmai o băuse, băiatul acesta era deja distrus la 28 de ani de alcool, droguri, femei și faimă, care i-au luat mințile. Demonii nu l-au vindecat. Apoi, din păcate, demonii au mai făcut o victimă, pe solistul de la Linkin Park, care vorbea adesea despre demonii din mintea lui de care nu mai scăpa. Până la urmă s-a sinucis și acesta.

Trist este că oamenii tind să creadă mai mult în demoni decât în Hristos. De aceea vă zic, aveți grijă că demonii chiar aud și vin la astfel de chemări insistente. Vă mirați apoi de divorțuri, depresii, patimi scârboase, dependențe de alcool, droguri, boli, boicoturi împotriva familiei, etc…

Vă întreb cu durere în inimă, realizați că Satana își face publicitate prin voi și chiar îi aduceți osanale? Alegeți cui vreți să slujiți pentru că în funcție de asta veți culege roadele!

https://toniberbece.ro/vunk-si-feli-oda-adusa-dracilor/

Reclame
Banner filme

Sustine Crestin Total

Sustine Crestin Total

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21060 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: