ANUNTURI

Ce urmează dupa tăcerea Lui Dumnezeu?

Ţi-a încredinţat Dumnezeu o perioadă de tăcere din partea Lui, o tăcere plină de înţeles? Tăcerile Lui Dumnezeu sunt răspunsurile Lui! Gândeşte-te la acele zile de tăcere absolută in casa din Betania! Există ceva asemănător acelor zile în viaţa ta? Poate Dumnezeu să-ţi încredințeze aşa ceva sau încă ceri un răspuns vizibil?

Dumnezeu îţi va da binecuvântările pe care le ceri, dacă nu vrei să mergi mai departe fără ele, dar tăcerea Lui este semnul că El te duce la o înţelegere minunată Lui.

Te plângi înaintea lui Dumnezeu pentru că n-ai prirmit un răspuns clar?

Vei descoperi că Dumnezeu ţi-a încredinţat, in modul cel mai personal cu putinţă, o tăcere absolută, nu a disperării, ci a bucuriei, pentru că El a văzut că poţi primi o revelaţie şi mai mare.

Dacă Dumnezeu a ales să tacă, laudă-L, deoarece El te introduce în marele curs al scopurilor Lui. Momentul de arătare a răspunsului ţine de suveranitatea Lui Dumnezeu. Timpul nu contează pentru Dumnezeu. O vreme poate că ai spus, L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea pâine şi El mi-a dat o piatră!”. Nu este aşa. Iar astăzi descoperi că El ți-a dat pâinea vieţii.

citeste mai mult: https://barzilaiendan.com/2018/10/10/ce-urmeaza-dupa-tacerea-lui-dumnezeu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: