ANUNTURI

Cerem recensamant, actualizarea datelor BEC si refacerea CORECTA a referendumului odata cu alegerile Europarlamentare pentru reducerea costurilor

Recent am trimis o solicitare oficiala pe e-mail catre Institutul National de Statistica pentru lamurirea declaratiei facute de catre Biroul Electoral Central cum ca numarul cetatenilor cu drept de vot ar fi de 18.248.496.
Personal, mi se pare ca aceasta cifra depaseste cu mult realitatea. Se cunoaste fenomenul depopularii Romaniei prin natalitatea extrem de scazuta si mortalitatea ridicata (spor natural negativ).

 

 

Totodata se stie ca multi cetateni au emigrat definitiv in alte state, o parte dintre ei poate nemaifiind in viata, renuntand la cetatenie etc..

 

 

Se pune problema: UNDE ANUME ESTE ADEVARUL, ANUME CATI CETATENI CU DREPT DE VOT ARE IN REALITATE ROMANIA ?

 

--

 

Solicitam prin aceasta petitie un raspuns oficial din partea Institutului National de Statistica pentru a putea clarifica cum anume stam cu legalitatea desfasurarii acestui foarte controversat dar si CRUCIAL referendum prin prisma principiului atingerii cvorum-ului.

 

 

--
Pe aceasta tema a aparut in mass media articolele de mai jos care sustin neconcordanta dintre realitate si numarul de cetateni cu drept de vot prezentat de BEC:

 

 

 

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: