ANUNTURI

Referendum cu cântec de jale – Alexandru Fintoiu

Mi-am dat seama că pentru mulți români e mai important cașcavalul de acum decât ziua de mâine. Manipulați de massmedia, românii au stat acasă și L-au lăsat pe Dumnezeu în Biblie să se pună praful pe El. Din păcate, din anii 90 până azi, încă mai avem nevoie de imnul nostru care pare un blestem continuu: “Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte…”

Din păcate, rezultatul de azi este un eșec pentru biserică. Ar trebui să dea de gândit tuturor celor implicați în conducerea locașelor de cult. Românii nu mai pun preț pe Hristos. Dacă evenimentul acesta avea loc acum 10 ani, o mulțime de oameni mergeau să își exprime loialitatea față de Dumnezeul în care spun că cred desi mulți nu-L cunosc.

Acum, din dezamăgire, are loc un dezastru și mai mare, dezastru pe care ni l-am făcut noi cu atitudinea noastră nepăsătoare. Mai târziu când o să ieșiți în stradă din cauză că cei mici vor fi serviți cu păcat pe pâine și ostentativ, va fi prea târziu.

Totuși, cum noi n-am mers nicioadată pe principiul celor mulți, în sensul că victoria ne-o dă Dumnezeu și nu depinde de mulțimea de care și călăreți, cred și acum în ceea ce poate face Dumnezeu.

Ar trebui să dovedim lui Dumnezeu că ne dorim ca El să intervină. Post, rugăciune, o nouă atitudine, credință.

--

Nu trebuie să disperăm, Hristos are ultimul cuvânt. Atât timp cât mai sunt oameni care Îl caută pe El, Dumnezeu nu va lăsa pe nimeni de izbeliște. Luptăm împotriva păcatului și nu ne lăsăm.

Cum Dumnezeu nu își ia concediu, nici noi nu ne permitem să fim lăsați de Hristos la vatră.

Fiți tari, Dumnezeu ne va binecuvânta dacă vă rugați.

--

http://www.ciresarii.ro/index.php/referendum-cu-cantec-de-jale-alexandru-fintoiu/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura