Reclame
ULTIMELE STIRI

Samy Tuțac: Liderii USR și RO+ recurg la minciună pentru a denigra referendumul pentru căsătorie…


Domnii Dacian Cioloș și Dan Barna fac apel la români să se poziţioneze împotriva modificării Constituţiei și să boicoteze acest demers democratic și constituțional. Aceștia afirmă că susținătorii referendumului pentru căsătorie sunt finanțați de la Răsărit, doresc să imprime frica în societatea românească și dau muniție celor care visează la Roexit.
Cei doi domni nu doar vorbesc prostii, ci dezinformează cu bună știință în aceeași linie cu propaganda ateist-progresistă mincinoasă, iar povestea cu finanțarea de la Răsărit este doar o știre fabricată, un fake news. La fel de falsă fiind și afirmația că susținătorii referendumului, majoritatea dintre ei cu idei creștin-democrate conservatoare, doresc ieșirea României din Uniunea Europeană.
Liderii celor două formațiuni, prezentate adesea în mod eronat de dreapta, se fac exponenții unei extreme despre care se vorbește foarte puțin sau deloc, extrema stângă și acuză, fără să ofere dovezi, Coaliția pentru Familie, bisericile din România și alți susținători ai referendumului de cele mai bizare lucruri.
În ciuda vorbelor frumoase despre iubire, toleranță și bunăstare, extrema stângă este plină de ură și intoleranță față de oricine este diferit și pune la îndoială bunăstarea promisă de ea. Așa se explică de ce un senator al României și un fost prim-ministru recurg la minciună și dezinformare pentru a contracara cu orice preț un demers democratic promovat de Coaliția pentru familie și suținut de trei milioane de cetățeni români.
Deghizată în liberalism, extrema stângă nu este decât întruparea fantomei comunismului care încă bântuie România și care într-un mod pervers își zice progresism. Această stângă extremistă, care luptă să distrugă nu doar libertatea de expresie, ci și pe cea a gândirii, are un comportament profund nociv în ciuda propagandei despre o societate mai bună, mai frumoasă și mai justă.

#nustațiacasă #hailavot #DApentruRomânia Samy Tuțac

P.S. DA, am votat…votează și tu!
Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23211 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: