Reclame
ULTIMELE STIRI

85% dintre votanții Opoziției și 96% dintre cei ai Puterii susțin definiția tradițională a Căsătoriei. Le vor respecta aleșii opțiunile sau îi vor dezamăgi?

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


85% dintre votanții PNL și MRÎ și 70% dintre votanții USR se opun căsătoriei între persoanele de același sex, în vreme ce 96% dintre votanții PSD și 87% dintre votanții ALDE susțin definiția tradițională a Căsătoriei, conform unui studiu CURS realizat la începutul lunii iulie.

În vremea aceasta, Referendumul pentru clarificarea definiției Căsătoriei între un bărbat și o femeie în Constituția României este amânat deja de mai bine de doi ani – de când a primit avizul favorabil al CCR. Inițiativa pentru revizuirea Constituției este o inițiativă cetățenească demarată în 2015 și un grassroots autentic – și a fost numită chiar și de detractorii ei cei mai agresivi „cea mai reușită mișcare de advocacy creștin din ultimii ani din țara noastră” (link aici). Curtea Constituţională a României a avizat această propunere de modificare în 2016, reținând că ea nu implică nicio ingerință vreunui drept individualMișcarea nu poate fi revendicată de nici unul dintre partidele politice și de nici unul dintre politicienii din diversele tabere politice – este o mișcare declanșată de persoane private, iar la amânarea acestui Referendum au pus deja umărul cinici premieri: Victor Ponta, Dacian Cioloș, și toți cei trei premieri din ultimii doi ani numiți de PSD.

Până în prezent, organizării democratice a acestui Referendum i s-au opus, așadar, politicieni din toate partidele, în frunte cu președintele în exercițiu al României, și i s-au opus mai toate trusturile mari mediatice. Iar, atunci când unul din partidele majorității, anume PSD, s-a decis să-și asume organizarea Referendumului – care, de altfel, ar fi trebuit să fie decisă demult de întregul Parlament ca un act de elementară normalitate civică –, a făcut-o venind la pachet cu proiectul parteneriatelor civile pentru persoanele de același sex.

Cei care au încercat prin toate mijloacele ca acest Referendum să nu aibă loc s-au străduit să deturneze atenția publicului prin știri false și dezinformări cu privire la obiectul acestui Referendum și prin calomniiși linșaje mediatice ale susținătorilor Căsătoriei între un bărbat și o femeie. În același timp, ei au încercat mereu să ascundă mizele reale ale acestor inginerii sociale de tip neomarxist pe care unii le vor aplicate și în România – și consecințele dramatice pe care aplicarea acestora le poate aduce asupra societății.

În luna septembrie, politicienii din toate formațiunile politice vor fi chemați să voteze proiectul Referendumului pentru clarificarea definiției Căsătoriei între un bărbat și o femeie în Senatul RomânieiSe vor pune din nou de-a curmezișul politicienii români și își vor astupa ei iarăși urechile față de vocea și de aspirațiile propriilor electori – alienându-și și mai mult, dacă era posibil, electoratulSau vor respecta acești politicieni, în cele din urmă, opiniile și valorile celor care îi votează și îi trimit în funcțiile pe care le dețin? Asta condițiile în care 89% dintre români declară că NU sunt de acord cu legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex, iar două treimi dintre români ar fi nemulțumiți dacă partidul favorit ar respinge în Parlament Referendumul pentru Căsătoria naturală.

Citește mai multe opinii de Cătălin Sturza

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23552 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: