ANUNTURI

Starul NBA, Jonathan Isaac și-a mărturisit public credința și lecțiile învățate după întâlnirea personală cu Isus

Jonathan Isaac și-a mărturisit public credința în Isus și a împărtășit lecțiile învățate pe platformele de socializare și la un post de televiziune. El a dezvăluit lecția pe care a învățat-o din momentul în care și-a predat viața lui Isus, relatează The Christian Post.

„Lucrul cel mai important care s-a întâmplat în viața mea în ceea ce privește întoarcerea mea la Isus este că, înainte de a lua decizia, eram atât de preocupat de toate lucrurile trecătoare, cluburi cu băieții, distracție, prietenii etc. Acum, tot ceea ce văd este numai ce am câștigat, și toate acestea depășesc atât de ușor ceea ce credeam că trebuie să îndeplinesc ca să fiu bărbat”, a adăugat Isaac.

Atletul în vârstă de 21 de ani a crescut într-un mediu creștin, dar până acum nu a avut o relație personală și reală cu Dumnezeu. Isaac a fost recent invitat la o conferință la JUMP Ministries Global Church din Orlando, Florida, unde a răspuns deschis la mai multe întrebări, printre care: „de ce îți trebuie credința pentru a te maturiza?”.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: