ANUNTURI

Referendum familie. Răsturnare de situație: cine vine și ar putea da marea LOVITURĂ la vot

Nimeni nu bănuiește care va fi rezultatul, dar este posibil să avem o mare surpriză din partea celor considerați de #Rezist „proști și fără dinți”. Practic toți cei de care au râs protestatarii din Piața Victoriei au acum o armă pentru a se răzbuna – referendumul pentru redefinirea familiei. Acolo vor arăta că deși nu sunt la fel de vocali ca #Rezist a venit momentul când vocea lor contează: la urne. Și numărul lor fiind destul de mare în comparație cu oamenii pe care îi vedem, de obicei, în Piața Victoriei este posibil să vedem că se face cvorumul, în ciuda ideii de boicot, și că se va vota masiv pentru redefinirea familiei.

Este posibil ca „ignorații, ăia proști și mulți” să răstoarne votul. „Manipulații care se ocupã de lucruri inutile” ar putea da o lecție usturătoare ”vizionarilor care cunosc exact adevaratele probleme și priorități ale societății”. „Înapoiații și retrograzii”, așa cum sunt numiți cei care nu sunt cu #Rezist s-ar putea să vrea să arate că o majoritate, indiferent cât este de tăcută, este mai puternică decât o minoritate gălăgioasă și ”open minded”. Și poate că „ignoranții duși de nas” nu au nimic împotriva comunității LGBT, nu îi interesează ce face X cu Y în pat, dar s-ar putea să se fi săturat de toate jignirile care le-au fost aduse de către #Rezist în ultima perioadă și vor merge la vot.

citeste mai mult: https://www.dcnews.ro/referendum-familie-rasturnare-de-situatie-cine-vine-si-ar-putea-da-marea-lovitura-la-vot_616542.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: