ANUNTURI

Mesaj pro Referendum al unui medic român din Londra: Începe să ni se spună ce e corect politic să facem, să spunem și începe să ni se spună ce să gândim. Poți schimba lucrurile din ștampilă, nu cu bâta și înjurături

Despre nebunia transgender și despre propaganda LGBT, homosexualitate și corectitudinea politică, care par de neoprit în lumea care își spune civilizată, dar și despre Referendumul pentru Căsătorie din România vorbește un medic român din Marea Britanie. „O săptămână selectată în timp prin diaspora corectă politic” sau 7 zile trăite și comentate de Vlad SCHLEZAK, medicul psihiatru pentru care lucrurile pot fi schimbate „din ștampilă, nu cu bâta, înjurături și fluierături”. „Dacă cumva comentezi riști să fi lovit din toate părțile. E o frică generalizată să nu cumva să lezezi sentimetele celor care sunt de acord cu ideologia”, spune medicul român pro Referendum în textul postat pe pagina de Facebook.
LUNI-Asociația medicală sfătuiește să nu mai spunem „femeie gravidă” ci persoană gravidă să nu cumva să jignești transexualul care vrea să dea naștere, fiind femeie biologic, dar care între timp a devenit bărbat. Am auzit de 1 singur caz, dar pentru asta trebuie să spui majorității ce să facă. Mai văd și o poză de promovare cu un bărbat (cu barbă) care defapt alăptează la sân un bebeluș. Aaa…stai…e femeie biologic, dar schimbat/ă în bărbat…Colege de-a mele îmi spun că se simt jignite să fie numite „persoane gravide” dacă ar fi gravide..
citeste mai mult: https://www.activenews.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: