ANUNTURI

CRISTIAN IONESCU: LGBT ȘI PRIETENII, MIZERABILA LOR CAMPANIE!

 

  • 1. Dezinformare și diversionism

 

asocierea demersului cu un anumit partid politic; PSD este la putere și are majoritate parlamentară; un vot comun, majoritar cu participare atât PSD cât și PNL și alte formațiuni politice nu justifică intersectarea acestui demers cu lupta anti-corupție și alte subiecte politice!

– semănarea confuziei cu privire la buletinul de vot; este un singur referendum pe palier – votul parlamentului a fost clar enunțat pentru modificarea Constituției, definind căsătoria doar între un bărbat și o femeie – frazeologia lui fiind publicată în Monitorul Oficial;

– se introduce în dezbatere definirea familiei – un singur părinte cu copii fiind cea mai perfid exploatată ipoteză – când, de fapt, Referendumul se referă la actul căsătoriei!

– costul Referendumului! Da, adevărul și demnitatea costă!

– din păcate, unii pastori, cântăreți și personalități din spațiul religios sunt fie naivi, fie plătiți să își justifice poziția anti-referendum pe motiv că ar trebui să trăim frumos nu să acționăm în spațiul social, că referendumul nu ar rezolva problemele reale ale societății și familiei etc.; este o diversiune periculoasă deoarece unei mișcări de protejare împotriva unor stiluri de viață extreme și nocive nu i se poate amputa brațul legal! Dacă tot ne aruncăm în spațiul ipotetic, cum ar fi să nu existe legi de pedepsire a abuzului sexual împotriva copiilor?

2. Asalt mediatic sălbatic și porcos

– organizațiile LGBTQ și prietenii își arată adevărata față, dezgustătoare ca paradele scârboase cu care ne murdăresc frecvent străzile, prin limbaj obscen, atacuri și amenințări la persoană, intimidări…

Oriunde apare un videoclip sau anunț sau articol pro-referendum, apar înjurăturile, cuvintele porcoase și plăcuțele împachetate!

– am spus LGBTQ și prietenii: o mare parte a mediei seculare, politicieni aserviți globalismului elitist european și prietenii noștri duplicitari, de data aceasta înmuiați de ideologia – vai ce tolerantă… – a compasiunii și dragului de orice altceva în afară de Dumnezeu, adevăr și normalitate!

3. Deranj și obstrucție

– sper ca dincolo de dreptul fiecăruia la liberă și pașnică exprimare, să nu fim martorii unei campanii de deranj și obstrucționare a votului! S-a mai văzut…

https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/09/25/lgbt-si-prietenii-mizerabila-lor-campanie/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: