ANUNTURI

550 de oameni au fost botezaţi în California, pe o plajă la Oceanul Pacific

Pastorul şi evanghelistul american Greg Laurie, care a fost forțat să renunţe la nişte panouri stradale prin care anunţa o evanghelizare ce a avut loc recent, şi despre care StiriCrestine a scris aici, tocmai a condus un serviciu masiv de botez, în care aproximativ 550 de persoane l-au mărturisit pe Domnul Isus Hristos în apa botezului.

Potrivit ChristianPost, la botezul care a avut loc într-o sâmbătă dimineaţă,  au oficiat mai mulţi pastori din biserici locale din sudul Californiei.

„Acum 40 de ani, în timpul „Mişcării pentru Isus” (n.tr. o trezire religioasă ce a avut loc în America la sfârşitul anilor ’60 – începutul anilor ’70), obişnuiam să facem des botezuri pe plajă. De fapt, chiar aici am fost botezat şi eu împreună cu soţia mea, Cathe,” a declarat Laurie pentru ChristianPost. „Este un loc important din punct de vedere istoric, pentru că aici a fost epicentrul unei revoluţii culturale, care a ajuns chiar şi pe paginile de ştiri ale unor publicaţii importante, precum revista Time. A fost un adevărat fenomen.”

CITESTE MAI MULT:  https://www.stiricrestine.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: