ANUNTURI

Titus Corlățean explică ce schimbări va aduce referendumul: Nu se referă la redefinirea familiei, ci la definiţia legală, constituţională a căsătoriei

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că sunt multe manipulări legate de referendumul din 6-7 octombrie, referendum care nu se referă la redefinirea familiei, ci la definiţia legală, constituţională a căsătoriei, potrivit Agerpres.

”Au fost foarte multe obstacole, iar în prezent sunt foarte multe minciuni şi manipulări care se lansează pe piaţă din partea celor care se opun acestui referendum. Nu este vorba de o redefinire a familiei în niciun caz. Relaţiile private şi de familie, în toată complexitatea lor, sunt ocrotite în Constituţie de articolul 26. Asta înseamnă şi familia monoparentală, care va continua să fie sprijinită de către statul român, şi drepturile copiilor din afara căsătoriei, care rămân egale cu ale copiilor din căsătorie, dar şi alte opţiuni din societate, de tipul celor LGBT”, a spus Corlăţean.

Acesta a adăugat că referendumul se referă la definiţia legală, constituţională a căsătoriei.

citeste mai mult: https://www.stiripesurse.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: