ANUNTURI

Câteva vești despre fam. Bordeianu, Mihai si Tatiana

În primul rând mulțumim tuturor celor care susțineți în rugăciunile voastre pe Mihai si Tatiana.
Mihai – Săptămână trecută a fost operat pentru fractura de femur. Operația a decurs bine si medicii sunt optimiști în ce privește evoluția lui Mihai. Urmează operația pentru genunchi si fractura de calcaneu.
Tatiana – Tot săptămână trecută si Tatiana a fost operată la un picior, operația pentu celălalt picior urmând să aibă loc probabil săptămână viitoare. Nu sunt complicații după operația la abdomen. Pentru fractura de la brațul drept, cel mai probabil va urma o operație si acolo dar medicii sunt optimiști si veștile sunt bune în ce privește recuperarea brațului si a nervului lezat. După recuperare, credem ca își va putea folosi mana dreapta din nou.

Perioada foarte grea pentru fam. Bordeianu, începe abia acum. Tatiana va urma sa afle despre Naomi, iar când vor ieși din spital vor avea nevoie de tot sprijinul, tuturor.
Mulțumim pentru sprijinul financiar de până acum. Mai este însa nevoie de ajutor. Ne dorim ca după externarea lor din spital să meargă împreună într-un centru de recuperare fizică pentru recăpătarea mobilității, având în vedere fracturile în special la picioare. Pentru acest lucru mai e nevoie de sprijin si cei care doresc sa doneze o pot face în continuare în conturile pe care Biserica Sfânta Treime le are deschise pentru fam. Bordeianu.
Datele conturilor sunt următoarele:
Nume beneficiar: A.R.A.D.R. Sfânta Treime Bacău
Cont IBAN RON: RO76BTRLRONCRT00E4591202
Cont IBAN EUR: RO41BTRL00404205E45912XX
Cont IBAN USD: RO90BTRL00402205E45912XX
SWIFT CODE : BTRLRO22
Mulțumim pentru rugăciune și suport.
Pastor Marian Pădureț

Sfânta Treime Bacău

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: