ANUNTURI

Kelemen Hunor (UDMR) despre referendum: „Cerem alegătorilor noștri să meargă la vot. Am făcut un sondaj. Poziția comunității noastre este conservatoare. ”

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formațiunea sa politică își îndeamnă electoratul să meargă la vot la referendumul pentru căsătorie. El a adăugat că un sondaj în rândul electoratului maghiar arată că acesta este „conservator!, adică în favoarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie:

Am discutat despre referendumul din 6-7 octombrie.

Considerăm că în acest moment şi în viitor, diferitele opinii trebuie să trăiască împreună şi cei care reprezintă aceste opinii trebuie să trăiască împreună. Va fi necesară o toleranţă din partea tuturor, în mod reciproc.

Cunoaştem poziţia comunităţii noastre, am făcut un sondaj, ştim că este vorba despre o poziţie conservatoare.

Considerăm că democraţia înseamnă şi participare la vot şi cerem alegătorilor noştri, maghiarilor din România, celor care ne ascultă, să meargă şi să participe la vot şi să voteze după conştiinţă, susţinând valorile şi principiile în care crede fiecare om.

http://stiripentruviata.ro/kelemen-hunor-udmr-despre-referendum-cerem-alegatorilor-nostri-sa-mearga-la-vot-am-facut-un-sondaj-pozitia-comunitatii-noastre-este-conservatoare/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: