EDITORIALE

Nu am timp! Flagelul cu cele mai mari regrete…

Pentru ceea ce iubești, întotdeauna vei găsi timp suficient.

Suntem ocupați. Foarte ocupați. Mult prea ocupați. Nu mai avem timp de noi, de familie, de părinți, de biserică, de Dumnezeu. Acestea sunt câteva realități pentru care să nu ți se pară nicodată că petreci prea mult timp. Totdeauna va mai fi loc.

Niciodată copilul nu te va critica pentru că ai avut un salariu mai mic, dar s-ar putea să o facă dacă l-ai neglijat pentru a avea un salariu mai mare.

Niciodată nu îți va reproșa copilul pentru că ai avut un singur job și ai venit cu bani mai puțini acasă, dar s-ar putea să îți reproșeze dacă ai furat din timpul lui pentru a accepta un al doilea job.

Niciodată soția ta nu îți va reproșa pentru că ai venit prea devreme acasă, dar cu siguranță vei avea reproș dacă ai plecat cu noaptea-n cap și te-ai întors tot pe noapte. Aceasta cu prețul neglijării ei cotidiene.

--

Nu te va întreba niciodată Dumnezeu cât timp ai petrecut în atelier sau câte case ai construit; în schimb va trebui să dai notă explicativă pentru fiecare duminică petrecută prin oboare și prin piețe auto, neglijând conștient Casa lui Dumnezeu.

Nu este curios Dumnezeu dacă i-ai citit pe Shakespeare, Platon, Dostoievski, Homer sau Eliade, dar cu siguranță te va trage la socoteală pentru că nu ți-ai făcut timp pentru Sfânta Scriptură.

Fă-ți timp! Fă-ți pentru ceea ce merită. Valoarea unui om e măsurată nu în funcție de posesiunile sau diplomele sale, ci de modul în care își gestionează timpul, ținând cont de eternitatea sa.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

citeste mai mult: https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/09/23/nu-am-timp-flagelul-cu-cele-mai-mari-regrete/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: