ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Imparatul tau vine la tine!

Zaharia 9:9 Saltă de veselie, fiica Sionului! Strigă de bucurie, fiica Ierusalimului! Iată că Împăratul tău vine la tine; El este neprihănit şi biruitor, smerit şi călare pe un măgar, pe un mânz, pe mânzul unei măgăriţe.

Strigaţi de bucurie, este ziua fericirii, este ziua minunată când Domnul a intarat în Ierusalim…Este zi de sărbătoare, zi lăsată şi binecuvântată de Domnul ca să ne bucurăm şi să ne veselim în ea. Este ziua Domnului când toată inima noastră şi gândul nostru trebuie îndreptate spre EL – ÎMPĂRATUL SLAVEI!!!

Zilele trecute am pregătit să postez un alt articol, dar Domnul a schimbat gândurile mele şi iată că am ales să vorbesc despre sărbătoarea intrării lui Isus în Ierusalim – SĂRBĂTOAREA FERICIRII ŞI CÂNTĂRII DE LAUDĂ” am numit-o eu! Mergem ieri pe stradă gânditoare şi dintr-o dată văd atâta agitaţie în jurul meu. Oamenii săpau grădiniţele din faţa blocurilor, alţii scuturau covoarele, alţii întindeau rufele, alţii vopseau…şi diverse activităţi de primăvară. M-am oprit în loc uitându-mă la toata agitaţia şi munca lor…şi mi-am pus o întrebare: CE FAC ACEŞTI OAMENI? Apoi…mi-am răspuns: Ooooo vin Floriile din această cauză lumea face curăţenie! Dar brusc mi s-a amărât inima de o întrebare ce îmi fulgeră mintea mea: CÂŢI DIN ACEŞTI OAMENI FAC CURAT ÎN INIMA LOR???? Şi tot drumul care l-am parcurs pe jos parcă mă făcea să mă înfior…Mă gândeam…dacă la noapte vine Domnul, oare ce se va întâmpla? Şi mă gândeam la sufletul meu mai mult ca oricând…Mi-am aspirat eu inima mea de toate gunoaiele lumii strânse de-a lungul întunecatei ierni cu păcat?? Am făcut eu curat în inima mea? Cum aştept eu aceste sărbători? Doar casa mea este curată? Mă îngrijesc mai mult de lcururile pământeşti? Sau Isus este ţinta mea? Vă îndemn şi pe voi care citiţi să daţi un răspuns la aceste întrebări în inima voastră, iar apoi dacă vreţi să împărtaşiţi şi cu noi câteva gânduri!!!

Isus a întrat în Ierusalim smerit şi călare pe un măgăruş. EL – ÎMPĂRATUL SLAVEI a venit să salveze ce era pierdut şi toţi tresăltau de bucurie….Matei 21:9 Noroadele care mergeau înaintea lui Isus şi cele ce veneau în urmă, strigau: „Osana Fiul lui David! Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului! Osana în cerurile prea înalte!”

Îţi mai aduci aminte de ziua când Isus a întrat în inima ta ca Domn şi Mântuitor? Îţi mai aminteşti acea bucurie de nedescris? Acea cântare, cântată din toată inima? Astăzi după atâţia ani de când a intrat Isus în viaţa ta, MAI SIMŢI ACEA BUCURIE? MAI SIMŢI PREZENŢA LUI? TE SIMŢI CERCETAT DE DUHUL DOMNULUI? Mai poţi cânta cântări de biruinţă, de laudă la adresa Lui? Sau te-ai învăţat să cânţi doare de „jale” şi plângându-ţi de milă??

ESTE TIMPUL SĂ-L SLĂVIM PE ÎMPĂRATUL SLAVEI!! ACEL CARE A VENIT LA NOI DIN DRAGOSTE!! ACEASTA E ZIUA BUCURIE!! CÂNTĂ ŞI TE VESELEŞTE CĂ ISUS A INTRAT ŞI ÎN VIAŢA TA!!!!

scris de Florina Patru. ®www.CrestinTotal.ro

CLICK AICI pentru mai multe articole de Florina Patru

In fiecare sambata un nou articol scris de mine.

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

 1. Dumnezeu sa te binecuvinteze draga mea
  toti cei care l am primit pe Dumnezeu in inima noastra suntem plini de bucurie si ii dam slava nencetat oriunde am fi si pe oriunde am trece ..insa sunt uni care l au primit pe Imparatul slavei dar din cauza grijurilor lumi lau pus pe Dumnezeu undeva intrun colt al inimi sau chear nu l mai au de loc…..sunt ca si acei care strigau de bucurie la intrarea lui Isus in ierusalim dar apoi din cauza nepasari si intrari lumi in viata lor striga si azi ca si acei de atunci „”rastignestel ” .oridecate ori nu ascultam de Dumnezeu si noi il rastignim iar si iar….
  Dumnezeu sa ne deschida mintea ca de acum inainte sa facem in toate voia lui sa fim adevarati crestini sa nu stam nepasatori si sa nu tacem in fata pacatului ….
  Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti cu o minte inteleapta

 2. S A TE ASCULTE DOMNUL IN ZIUA NECAZULUI,SA TE OCROTEASCA NUMELE DUMNEZEULUI IACOV,SA TI TRIMITA AJUTOR DIN LOCASUL SAU CEL SFINT,SI SA TE SPRIJINEASCA DIN SION. SA SI ADUCA AMINTE DE TOATE DARURILE TALE DE MINCARE,SI SA PRIMEASCA ARDERILE TALE DE TOT.SA TI DEA CE TI DORESTE INIMA,SI SA TI INPLINEASCA TOATE PLANURILE TALE.DOMNUL SA TI ASCULTE TOATE DORINTELE TALE SORA FLORINA.BINECUVINTAT SA FIE INPARATUL ,INPARATILOR,REGE AL REGILOR .NOI AI MULTUMIM PENTRU DRAGOSTEA LUI CACI ASA CUM A INTRAT IN IERUSALIM IN ACEA ZI DE PRIMAVARA ,A INTRAT SI IN IERUSALIMUL INIMI NOASTR.PACE IN CER ,SI SLAVA IN LOCURILE PREA INALTE .PACEA DOMNULUI SA FIE CU TOTII ALESI LUI .AMIN

 3. Imparatul vine la mine,pe El nu-l intereseaza casa sau curtea mea daca sint vopsite sau nu,El se va uita la inima mea daca este una vopsita doar,sau e una total deschisa pt El.Da,se va uita la curatenia casei mele,insa la aceea curatenie care ne face sa ne abatem de la rau si sa implinim Cuvintul Domnului.Deci,haide-ti cu totii sa ne mai facem o cercetare si daca cumva a mai ramas ceva in vreun colt al inimii noastre care nu este dupa Cuvint,sa facem curatenie si sa-l primim asa cum se cuvine.Domnul sa binecuvinteze toate Floryle care intradevar sint niste flory in via Domnului,iar pe celelalte Domnul sa le cerceteze inima si sa le indemne la curatenie,generala.

 4. Amin amin Florin, buni Flori si Marin!!! DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!!!

  Vreau si eu sa transmit cu ocazia aceste zile minunate de FLORII, multe binecuvantari lu iubi meu Florin Margea si Dumnezeu sa-l ajute sa fie mereu un exemplu in aceasta lume. De asemenea la sora Florica Somai (buni.flori) ii transmit multa pace si iubire de aici din Romania si Dumnezeu sa o ajute sa fie in continuare o floare in gradina Sa si sa raspandeasca cu multa bucurie si incredere parfumul credintei acolo in Italia si Dumnezeu sa o tina pe mainile Sala!!! LA MULTI ANI CU ISUS SURORILE SI FRATII MEI CARE PURTATI NUME DE FLORI!!! Ramaneti mereu flori inflorite in gradina lui Dumnezeu!!!!! Amin amin amin!!!!

  si va dedic cantarea de aici…

 5. Osana ,Osana lui Isus cel care a murit si a inviat si ne-a salvat ,intradevar o zi de bucurie pentru iubirea Lui cea mare care a pus-o in noi celor ce L-am crezut si ne-a curatit inimile si sufletele prin cuvantul adevarului si a pus in noi un Duh nou si statornic care nu se v-a invechi sau ofili niciodata din pricina ca El ne uda neincetat in fiecare zi cu cuvantul Sau minunat si se ingrijeste de noi sa fim mereu frumosi si vii pentru El asa cum ne vrea pentru Imparatia Sa.
  Domnul sa va binecuvanteze pe toti si in acesta zi minunata si sa va ude Gradinarul cu ploaie de binecuvantari ceresti si pamantesti ,precum in cer asa si pe pamant ,Bucurie,Slava si Marire Domnului nostru scump Isus Hristos.
  Filip.4:4 Bucurati-va totdeauna in Domnul!Iarasi zic;Bucurati-va!.Amin

 6. Multimim pentru ceea ce ai scris! Adevarat este ca cea mai mare bucurie este sa_L primesti pe Domnul Isus ca Domn al tau si sa toate zilele calauzite de mana Sa ocrotitoare!Fie ca oamenii sa deschida inimile lor sa Il primeasca! Isus e viu!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: