Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – O viata pe care Satana nu o poate distruge


În timp ce Isus era în mormânt după răstignirea Sa, Satana și hoardele sale s-au înfuriat. Ei credeau că au câștigat o victorie ireversibilă, dar tot timpul, planul preasfânt al lui Dumnezeu a fost pus în acțiune – un plan al învierii!

Domnul a trimis Duhul Său cel Sfânt în adâncurile morții, și acolo a înviat trupul lui Isus din morți. Apoi din mormânt a ieșit binecuvântatul nostru Mântuitor, chiar prin acea piatră groasă. Și a ieșit cu această mărturie:

”Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Cel viu. Am fost mort, şi iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu ţin cheile morţii şi ale Locuinţei morţilor” (Apocalipsa 1:18). Hristos spunea aici: ”Eu sunt cel care are viață veșnică. Am fost mort, dar uite, sunt în viață, acum și pentru totdeauna. Eu țin toate cheile vieții și morții în mâinile mele!”

Când Isus a ieșit din închisoarea morții, El a devenit învierea și viața, nu numai pentru Sine, ci pentru toți cei care ar crede în El din acea zi. El ne-a adus o viață de înviere totală dincolo de puterea morții.

Din acest motiv, nu mai există niciun motiv pentru care un creștin să se teamă de moarte sau să o privească ca pe un dușman. Domnul nostru a biruit cu desăvârșire: ”Dar Dumnezeu L-a înviat, dezlegându-I legăturile morţii, pentru că nu era cu putinţă să fie ţinut de ea” (Fapte 2:24).

Dacă Domnul Isus vă este Mântuitor și Domn, atunci El locuiește în voi ca o putere nemaipomenită a învierii. Și aceeași putere de înviere care L-a scos din mormânt vă va susține și pe voi.

”Pe voi înşivă încercaţi-vă dacă sunteţi în credinţă. Pe voi înşivă cercaţi-vă. Nu recunoaşteţi voi că Isus Hristos este în voi?” (2 Corinteni 13:5). Aveți în ființele voastre tot ceea ce este în Hristos, o forță de viață puternică pe care Satana nu o poate distruge!

sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9403-devotional-o-viata-pe-care-satana-nu-o-poate-distruge

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22678 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: