EDITORIALE

Miracolul vieții. S-a născut frățiorul lui Alfie Evans. Părinții trăiesc bucuria venirii pe lume a lui Thomas, la patru luni de la moartea micului „gladiator”

Părinții lui Alfie Evans au motive din nou să zâmbească: la, patru luni după moartea primului lor fiu, Alfie,  care fusese diagnosticat cu o maladie neurologică gravă, și pe care medicii britanici l-au condamnat la „moarte demnă”,  Tom și Kate James au devenit din nou părinți, anunță The Independent.

Kate James (20 de ani) a născut pe 8 august un băiețel, pe care părinții l-au numit Thomas, după numele tatălui.

Alfie Evans, născut în 2016, a fost în centrul unei bătălii juridice care a ținut lumea întreagă cu sufletul la gură, după ce, în decembrie 2017,  diagnosticat cu o maladie neurologică gravă, Spitalul de Copii Alder Hey a solicitat Curții Supreme din Anglia să dea o decizie care să permită deconectarea bebelușul de la aparate, astfel încât „să moară cu demnitate”. Iar judecătorii au hotărât că da, Alfie trebuie lăsat să moară, aceasta fiind „în interesul superior” al copilului. La 28 aprilie,  la aproape cinci zile după ce a fost deconectat de la aparate, sfidând medicii care se așteptau ca bebelușul să trăiască doar câteva minute, Alfie Evans a trecut la cele veșnice.

O apropiată a familiei a declarat pentru Liverpool Echo că l-a ținut în brațe pe micul Thomas în timpul unei vizite și că micuțul seamănă oarecum cu Alfie.„Este foarte drăgălaș. Eu obișnuiam să am grijă de Alfie și a fost groaznic tot ceea ce s-a întâmplat. Dar acum mă bucur foarte mult pentru Tom și Kate.

https://m.activenews.ro/externe/Miracolul-vietii.-S-a-nascut-fratiorul-lui-Alfie-Evans.-Parintii-traiesc-bucuria-venirii-pe-lume-a-lui-Thomas-la-patru-luni-de-la-moartea-micului-%E2%80%9Egladiator-152725

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: