Reclame
ULTIMELE STIRI

Miracolul vieții. S-a născut frățiorul lui Alfie Evans. Părinții trăiesc bucuria venirii pe lume a lui Thomas, la patru luni de la moartea micului „gladiator”

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Părinții lui Alfie Evans au motive din nou să zâmbească: la, patru luni după moartea primului lor fiu, Alfie,  care fusese diagnosticat cu o maladie neurologică gravă, și pe care medicii britanici l-au condamnat la „moarte demnă”,  Tom și Kate James au devenit din nou părinți, anunță The Independent.

Kate James (20 de ani) a născut pe 8 august un băiețel, pe care părinții l-au numit Thomas, după numele tatălui.

Alfie Evans, născut în 2016, a fost în centrul unei bătălii juridice care a ținut lumea întreagă cu sufletul la gură, după ce, în decembrie 2017,  diagnosticat cu o maladie neurologică gravă, Spitalul de Copii Alder Hey a solicitat Curții Supreme din Anglia să dea o decizie care să permită deconectarea bebelușul de la aparate, astfel încât „să moară cu demnitate”. Iar judecătorii au hotărât că da, Alfie trebuie lăsat să moară, aceasta fiind „în interesul superior” al copilului. La 28 aprilie,  la aproape cinci zile după ce a fost deconectat de la aparate, sfidând medicii care se așteptau ca bebelușul să trăiască doar câteva minute, Alfie Evans a trecut la cele veșnice.

O apropiată a familiei a declarat pentru Liverpool Echo că l-a ținut în brațe pe micul Thomas în timpul unei vizite și că micuțul seamănă oarecum cu Alfie.„Este foarte drăgălaș. Eu obișnuiam să am grijă de Alfie și a fost groaznic tot ceea ce s-a întâmplat. Dar acum mă bucur foarte mult pentru Tom și Kate.

https://m.activenews.ro/externe/Miracolul-vietii.-S-a-nascut-fratiorul-lui-Alfie-Evans.-Parintii-traiesc-bucuria-venirii-pe-lume-a-lui-Thomas-la-patru-luni-de-la-moartea-micului-%E2%80%9Egladiator-152725

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22707 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: