ANUNTURI

Iuga Viorel: Stimaţi slujitori cu Sfânta Evanghelie

Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre şi cu ajutorul Lui, în 7 octombrie 2018, vom avea referendumul dorit. Acum, mai mult decât până în prezent, implicarea noastră este vitală. Dacă dorim ca proiectul de modificare a Constituţiei să aibă o finalitate binecuvântată, trebuie să ne implicăm în fiecare zi şi pe toate planurile. Dacă ne pasă cu adevărat, atunci fiecare trebuie să discutăm de câte ori este necesar cu:
1. Dumnezeu. Să Îl rugăm să facă minunile necesare în reuşita proiectului. Să ne rugăm în privat, cu familiile, cu cei care frecventează bisericile şi adunările, cu alţi creştini etc.
2. Familia. Să îi convingem să se implice pe tot parcursul acestor zile.
3. Familia lărgită. Să ne convingem rudeniile de departe şi de aproape să se implice în rugăciune, promovare, motivare şi participare.
4. Biserica locală. Fiecare creştin, bătrân, adult, tânăr şi copil trebuie să se implice în rugăciune, în distribuirea pliantelor, în motivare etc. Este nevoie de o bună organizare şi de lucru intensiv.
5. Slujitorii din celelalte confesiuni. Discutaţi cu toţi slujitorii din preajma voastră şi decideţi cum puteţi colabora mai bine. Discutaţi cum puteţi motiva fiecare cetăţean din cartierul sau din localitatea voastră. Fără implicarea tuturor cetăţenilor, nu vom reuşi.
6. Liderii din localitate. Discutaţi fiecare cu primarii, cu viceprimarii, secretarii, consilierii, profesorii, liderii politici etc. Rugaţi-i să găsească modalităţi prin care să sprijine reuşita proiectului.
7. Oamenii din media. Căutaţi-i şi rugaţi-i să sprijine proiectul. Rugaţi-i să publice materiale pro familie, care să încurajeze populaţia să iasă la vot.
Stimaţi slujitori cu Sfânta Evanghelie,
Dacă ne vom implica cu înţelepciune, vom ajuta la îmbunătăţirea imaginii bisericii, la ocrotirea familiei, la asigurarea unui viitor ţării şi la cinstirea Domnului Dumnezeu care a creat şi care iubeşte familia.
Mult har, înţelepciune şi spor în susţinerea familiei. Dumnezeu este cu noi şi Se bucură când Îl slujim împreună.

https://www.facebook.com/iugaviorel.ro/?ref=br_rs

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: