ANUNTURI

Porti deschise Harvest arad

De ce facem asta?

Fiindcă tânjim cu pasiune să glorificăm Numele Domnului  în orice context evanghelic atât în România, cât şi în alte ţări europene.

Cum vom face asta?

Vom împărtăşi cu tine viziunea bisericii verticale, un model biblic și relevant de plantare sau tranziționare de biserici, pe care nu atât noi cât și multe alte biserici în întreaga lume l-au implementat cu mult rod. Vom vorbi despre strategia şi experienţa noastră, cât şi despre eşecurile noastre, în această călătorie spirituală.

Credem că dincolo de orizontalitatea impusă de preferinţele noastre eclesiale sau doctrinare, fiecare biserică ar trebui să fie direcționată pe verticală şi astfel să se întoarcă la scopul fundamental pentru care a fost creată – glorificarea lui Dumnezeu! Vino să vezi inima unei astfel de biserici verticale puse în practică și focalizată pe o singură viziune: glorificarea lui Dumnezeu prin împlinirea Marii Trimiteri – facerea de ucenici (Matei 28:19-20)

Pe cine aşteptăm?

Biserica Harvest Arad îşi deschide porţile pentru cei ce simt CHEMAREA de a-L sluji pe Cristos cu impact, pasiune şi relevanță, în lucrarea de plantare de biserici dar și pentru pastorii care simt povara și responsabilitatea de a-și tranziționa bisericile aflate în stagnare sau regres înspre biserici vii și verticale, relevante generației în care ne-a chemat Dumnezeu să Îl slujim.

Dacă eşti proaspăt absolvent al unei şcoli teologice sau ai câțiva ani de slujire la activ, dacă eşti dedicat să-L glorifici din toată inima pe Dumnezeu, asumându-ţi prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a a renunţa la tradiţii extrabiblice sau obstacole eclesiale, vino să plantăm biserici verticale intenţionat orientate înspre câştigarea sufletelor pentru Cristos!

--

Ce aşteptăm de la tine?

Anunţă-ne din timp despre intenţia ta de a participa completând acest formular şi vino cu o inimă deschisă! Cerinţa noastră e să stai pentru toată perioada – de vineri seara, ora 17:00, până duminică la ora 14:00. Costul evenimentului este de 30 RON / persoană. Noi vom încerca să-ţi asigurăm cazarea şi masa pentru perioada evenimentului (în familii), dar nu putem promite pentru toți, în funcție de numărul de participanți. De aceea înscrie-te cât mai repede. Dacă dorești să te cazezi în alt loc, informează-ne printr-un mesaj și îți vom recomanda câteva pensiuni în apropiere de biserică și cu un preț bun. Dacă ai întrebări, adresează-le la info@harvestarad.ro sau la telefon 0751 264 570 (Răzvan Mihalcea) şi vom încerca cu drag să-ţi răspundem și să-ți fim de folos.

Vă puteți înscrie accesând acest link.

Te așteptăm să vii să plantăm biserici și astfel să zidim împreună cu Cristos biserica Lui!

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: