EDITORIALE

Tot mai aproape de Isus

Domnul se pregătește să-Și reverse Duhul asupra poporului Său în aceste ultime zile și știu că vreți să fiți parte a acestei lucrări. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să ne apropiem tot mai mult de El – în închinare, ascultare și părtășia noastră cu El. ”Apropiați-vă de Dumnezeu și El Se va apropia de voi” (Iacov 4:8).

Mulți dintre creștini alocă ore întregi pentru sport, filme, cumpărături, plăceri de tot felul, dar ajung să-I dedice lui Dumnezeu o perioadă tot mai mică de timp, acest fapt ducând la apatia spirituală. Dar harul lui Dumnezeu față de noi este nemărginit. Isus ne asigură: ”Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Matei 6:33) Mesajul de aici este clar: dedicați-vă mai mult Domnului și El Își va revărsa gloria asupra voastră.

Dumnezeu dorește să facă pentru noi ”nespus mai mult decât cerem sau gândim noi,” (Efeseni 3:20). De aceea Domnul dorește un popor care are o foame crescută pentru El. El vrea sa te umple cu prezența Lui minunată, dincolo de orice ai experimentat în viața ta.

Isus a spus: ”Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug” (Ioan 10:10).

”Încolo, fraţilor, fiindcă aţi învăţat de la noi cum să vă purtaţi şi să fiţi plăcuţi lui Dumnezeu, şi aşa şi faceţi, vă rugăm şi vă îndemnăm în Numele Domnului Isus să sporiţi tot mai mult în privinţa aceasta.” (1 Tesaloniceni 4:1)

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9275-devotional-tot-mai-aproape-de-isus#ixzz5PdxxAFXU
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: