ANUNTURI

Cuvântul lui Dumnezeu atinge populația din Myanmar – Myanmar este o țară cu o populație de peste 55 milioane de locuitori, dintre care 80% sunt budiști.

Cuvântul lui Dumnezeu atinge populația din Myanmar – Myanmar este o țară cu o populație de peste 55 milioane de locuitori, dintre care 80% sunt budiști. Până în anul 2016 când a devenit o țară democratică, Myanmarul era condus de un regim militar foarte ostil creștinilor și Evangheliei. Persecuția suferită de credincioși a fost una foarte violentă, dar ea nu a constituit un obstacol în calea credinței lor.

Familia Eduard Claudiu și Cristina Moisă a început să se implice în misiune în Myanmar încă din septembrie 2016, prin organizarea unor conferințe pastorale, evanghelizări publice și lucrări de ajutorare a săracilor. Activitatea s-a desfășurat în zonele rurale din apropierea orașelor Yangon și Pathein și în tribul Zutong din provincia Chin. Deși există libertate acum pentru răspândirea Evangheliei totuși cea mai mare împotrivire vine chiar din partea oamenilor care sunt adânciți în practicile idolatre budiste și animiste. Influența budismului tibetan își pune amprenta asupra modului lor radical de a-și practica religia. Cu toate acestea vestirea Cuvântului lui Dumnezeu aduce oamenii la mântuire. Până în prezent peste 500 de persoane și-au predat viața Domnului Isus în Myanmar și L-au mărturisit pe El ca singurul Domn și Mântuitor.

Este o perioadă de trezire acum pentru acest popor și cea mai mare nevoie este de lucrători.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 736 – 26 august 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: