Reclame
ULTIMELE STIRI

Dați piatra la o parte – Alexandru Fintoiu


E greu să te rogi pentru cei care sunt în suferințe. Îți trec prin minte fel de fel de întrebări mai ales atunci când vezi că alții sunt vindecați și parcă la ai tăi nu se observă nici măcar o îmbunătățire.
Când Isus s-a dus să-l învieze pe Lazăr, mulți s-au întrebat aceleași lucruri, cum de pe orb a reușit să-l vindece iar pe Lazăr nu. Totuși, Isus pregătea ceva mai însemnat. Problema nu era la El ci la ei, la cei ce întrebau.
Și azi este la fel. Problema nu este la Dumnezeu. El rămâne întodeauna neschimbat. Dificultățile sunt la noi. Primul lucru care le-a zis Isus acelor oameni din fața mormântului a fost să dea piatra la o parte.
Din cauza acelei pietre nu avem biruință. Stăm cu ea în brațe în fiecare zi. O luăm cu noi de acasă la serviciu, la biserică, în concediu, la școală, oriunde mergem. Necredința ne mănâncă relația cu Dumnezeu. Nici la cruce la Golgota nu o lăsăm.
Ca Dumnezeu să lucreze în viața noastră avem nevoie să dăm piatra la o parte. Dumnezeu poate și fără noi, dar Hristos vrea să vadă credința noastră. Probabil că în fața acelei pietre mari ne simțim neputincioși, slabi și singuri. Chiar Marta, sora mortului, a avut un ultim moment de zvâcnire a necredinței în momentul în care a afirmat că miroase greu.
După piatra aceea e momentul adevărului. Acolo nu poate fi decât alb sau negru, viața sau moartea. Teama ne face să nu fim optimiști iar necredința ne îndoaie, până și pe cei mai credincioși. În loc să vedem cum lucrează Dumnezeu, ne îndoim și în ultima clipă. Miroase greu. E o boală grea. Nimeni nu a fost în stare să facă ceva.
Nu uitați, Isus a zis să dăm piatra la o parte și știe El de ce. Trebuie să facem culoar ca să se arate rezultatul rugăciunilor. Tot Isus ne învăța ca atunci când cerem ceva, să credem că am și primit lucrul respectiv și îl vom avea. Asta înseamnă să dai piatra la o parte. Să crezi că încrederea ta nu este în zadar și să fii sigur că Dumnezeu lucrează.
Isus i-a zis Martei în momentul acela de răbufnire a necredinței, “nu ți-am spus că dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?”
Dați piatra la o parte și credeți.

http://www.ciresarii.ro/index.php/dati-piatra-la-o-parte-alexandru-fintoiu/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22941 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: