ANUNTURI

China închide biserici, confiscă Biblii, într-un „nou efort ambițios” pentru eradicarea religiei

China se află în mijlocul unui „nou efort ambițios” de a eradica influența creștinismului și a religiei din țară, potrivit unei anchete realizate de Associated Press.

O  poveste adâncită de AP descria bisericile ca fiind închise, Bibliile confiscate și restricții puse chiar și pe alte religii. Creșcenții au fost îndepărtați din moschei și copii tibetani scoși din Templele budiste și mutați la școli publice.

Un creștin numit Guo a descris un incident în care oficialii chinezi au întrerupt o adunare bisericească și i-au alungat pe toți. Apoi au ordonat liderilor bisericii să îndepărteze  o cruce, un verset biblic și o pictură cu Cina cea de taină de pe pereți.  Guo nu și-a dat numele complet de frica repercusiunilor guvernamentale.

„Mereu m-am rugat pentru liderii țării noastre, pentru ca țara noastră să devină mai puternică”, a declarat el pentru AP. „ Nu au fost niciodată atât de severi, nu de când am început să merg la biserică din anii `80. De ce ne spun să ne oprim acum?”

citeste  mai mult:https://www.totalschimbat.ro/2018/08/09/china-inchide-biserici-confisca-biblii-intr-un-nou-efort-ambitios-pentru-eradicarea-religiei/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: