ANUNTURI

Will Graham îl va interpreta pe bunicul său într-un nou film ce va fi lansat în curând

Predicatorul Will Graham mărturiseşte că oamenii i-au spus toată viaţa că arată şi vorbeşte întocmai ca bunicul său, Billy Graham, aşa că n-a putut să rateze şansa de a-l interpreta pe faimosul evanghelist într-un film ce se va lansa în curând în cinematografele din Statele Unite.

Filmul care se numeşte „Path to redemption” (Drumul spre răscumpărare) este o continuare a filmului „Unbroken” care a apărut în 2014, şi spune povestea adevărată a lui Louis Zamperini, un sportiv olimpic şi erou în al Doilea Război Mondial, care a venit la credinţa în Isus Hristos după ce a participat la una dintre evanghelizările lui Billy Graham din anul 1949.

Billy Graham, care a trecut la Domnul în februarie anul acesta, a devenit cunoscut în toată lumea prin evanghelizările pe care le-a ţinut în toată lumea şi la care au participat milioane de persoane, a fost supranumit „pastorul Americii”.

În film, Will Graham îl va interpreta pe bunicul său şi va predica una dintre predicile lui. „Să-i văd pe toţi aceşti bărbaţi şi femei îmbrăcaţi în haine specifice epocii, este ceea ce bunicul a văzut în 1949. Să trăiesc acest sentiment a reprezentat ceva special pentru mine,” a spus Will Graham.

sursa: https://www.stiricrestine.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: