EDITORIALE

Tony Berbece: Ce s-a întâmplat când Noe a anunțat potopul!

Când Noe a anunțat din partea Domnului că va veni un potop care va acoperi pământul și că totul va pieri au venit moraliștii, cât și batjocoritorii, și i-au spus așa:

“Noe, ești eretic, Dumnezeu nu pedepsește, El e dragoste, cum să omoare Dumnezeu copilașii?”

“Noe, Dumnezeu vrea ca niciun păcătos să nu piară, ci toți să aibă viață…”

“Noe, ești fanatic încuiat, cum poți spune că Dumnezeu vorbești, El nu mai vorbește de mult, ai înnebunit, cum să-ți dea Dumnezeu până și planuri pentru o corabie?”

“Noe, ești arogant spiritual, adică vrei să spui că ești mai bun decât noi? Că doar pe tine și casa ta v-a ales Dumnezeu, nouă de ce nu ne-a spus?”

“Noe, ce ai fumat, cu ce te droghezi? Noe internează-te la nebuni că ai vedenii!”

“Noe, decât cu un nebun ca tine în corabie mai bine mor în potop!” Așa i-a spus lumea și ce credeți? Chiar așa a fost!

Acum înțeleg de ce Noe a fost neprihănit, a putut să ducă vorbele astea peste 100 de ani, unii de azi nu pot suporta batjocura lumii nici o zi.

Toți și-au văzut de treabă și au continuat să păcătuiască cum i-a tăiat capul pentru că nimeni nu credea în nebunul de Noe. Dar a venit vremea ca ușa corabiei făcută de acest “nebun” să se închidă singură.

A ploua zdravăn până când apa a luat totul. Țipetele de disperare ale batjocoritorilor au fost înghițite de ape. Au murit mulți, nu pentru că o mână criminală și-a dorit asta, ci pentru că timp de peste 100 de ani cu toții au ignorat chemarea la pocaință și au trăit după poftele lor rele.

Fix la fel ne-a spus Mântuitorul Hristos în Matei 24:37-39 că va fi și la venirea Lui! El va găsi pe pământ același tip de batjocoritori și va fi vai de ei. Dacă tu crezi că Hristos nu a avertizat lumea e cazul să citești măcar aceste versete din Matei!

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARQ3w37j0IQBUhCizH7Y9BpYzm4UqHy56vRvWL_kR0OMvgor0nwBI30zpEtCqTFLCBw&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: