Reclame
ULTIMELE STIRI

Sa-L lasi pe Isus sa fie Domn cu adevarat


Dumnezeu vrea ca voi să creşteţi în credință și să ajungeți într-un loc de maturitate spirituală dinamică şi pasională. Cu toate acestea, El știe că maturitatea nu vine prin propriile voastre eforturi; numai Dumnezeu vă poate transforma inima în fiecare aspect și vă va da creșterea de care aveți nevoie.

„Cât despre mine, fraţilor, nu v-am putut vorbi ca unor oameni duhovniceşti, ci a trebuit să vă vorbesc ca unor oameni lumeşti, ca unor prunci în Hristos. V-am hrănit cu lapte, nu cu bucate tari, căci nu le puteaţi suferi; şi nici acum chiar nu le puteţi suferi, pentru că tot lumeşti sunteţi. În adevăr, când între voi sunt zavistii, certuri şi dezbinări, nu sunteţi voi lumeşti şi nu trăiţi voi în felul celorlalţi oameni? Când unul zice: „Eu sunt al lui Pavel!”, şi altul: „Eu sunt al lui Apolo”: nu sunteţi voi oameni de lume? Cine este Pavel? Şi cine este Apolo? Nişte slujitori ai lui Dumnezeu, prin care aţi crezut; şi fiecare după puterea dată lui de Domnul. Eu am sădit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a făcut să crească” (1 Corinteni 3:1-6).

Pavel vorbeşte adevărul când spune că Dumnezeu este Cel care dă creșterea – dar dacă nu creșteți într-un anumit aspect, este oare vina lui Dumnezeu? Nu, Dumnezeu nu e de vină! Poate că voi opuneţi rezistenţă lucrării pe care Dumnezeu o face în viața voastră. În această epistolă adresată bisericii din Corint, Pavel spune că gelozia și conflictele sunt lucrurile care fac ca biserica să rămână la stadiul de bebeluș, în loc să se maturizeze. Cu alte cuvinte, el se adresează creștinilor fireşti. Ei L-au invitat pe Isus să vină în viețile lor, dar nu L-au lăsat să fie Domnul vieții lor.

Când Îl primiți pe Isus ca Mântuitor și Domn, viața voastră va fi afectată – veți deveni o altfel de persoană. „Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi” (2 Corinteni 5:17). Chiar și ceea ce nu pare a fi deocamdată nou, a devenit nou pentru că El desfăşoară un proces de curățare, schimbare și transformare a vieţilor voastre!

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9009-devotional-sa-l-lasi-pe-isus-sa-fie-domn-cu-adevarat#ixzz5KHKLodKS
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22406 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: