Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – O conspiratie a intreruperilor


Am auzit multe despre conspirațiile din societatea noastră – scheme care vizează distrugerea atât a democrației în America, cât și a creștinismului. Inima lui Dumnezeu nu este tulburată de astfel de conspirații, dar există o conspirație care Îl îngrijorează pe Tatăl nostru ceresc. Este o conspiraţie satanică și îi vizează direct pe creștinii care și-au pus pe inimă să intre în plinătatea lui Hristos.

Diavolul este înspăimântat de creștinii care flămânzesc și sunt însetaţi după neprihănire; într-adevăr, el se teme de sfinţii care se roagă mai mult decât de orice altceva. Fiecare principat demonic, așezat în locurile înalte, tremură la auzul strigătelor copiilor cu inima zdrobită ai lui Dumnezeu. Așadar, trebuie să fim conștienți de faptul că sufletul care strigă din inimă pentru a se adânci mai mult în Hristos va deveni centrul atenției conspirației  de întreruperi a Satanei.

Satana va face tot ce-i stă în putere pentru a-i ține pe aceşti credincioși departe de locul ascuns al rugăciunii. El va face ca oricine și orice să pară mai important pentru noi decât timpul nostru cu Domnul. Deci, care este soluția? Cred că Domnul m-a călăuzit să iau următoarele măsuri pentru a-mi păzi timpul meu de rugăciune:

  • Faceți din comuniunea voastră cu Domnul scopul principal în viață. Iov a declarat: „N-am părăsit poruncile buzelor Lui; mi-am plecat voia la cuvintele gurii Lui.” (Iov 23:12) Rugăciunea și studierea Cuvântului lui Dumnezeu nu pot fi opționale.
  • Consideraţi părtăşiile voastre cu Dumnezeu mai importante decât întâlnirile cu oamenii. Când permitem ca întreruperile să intervină între noi și timpul nostru cu Domnul, nu Îl preţuim așa cum ar trebui.
  • Respingeți orice fel de întrerupere asupra căreia aveţi putere și luați autoritate spirituală asupra întreruperilor pe care le considerați supranaturale. Unele întreruperi sunt ale noastre, dar trebuie să fim conștienți în permanență că Satana poate conspira să ne întrerupă în moduri supranaturale.

Slavă Domnului, nu suntem niciodată la mila inamicului sau a vreunui dispozitiv de-al lui. Putem vorbi cuvântul credinței și putem veni cu îndrăzneală la tronul harului pentru a primi ajutor în timpul nostru de nevoie.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8973-devotional-o-conspiratie-a-intreruperilor#ixzz5JiIaqWwG
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22378 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: