EDITORIALE

Pentru cei cu lacrimi…

Se întâmplă lucruri grele în jur. Dureroase. E atâta suferinţă într-un pumn de ţărână şi totuşi atâta nobleţe. La 20 de ani a rămas şi fără ultimul părinte, în urmă cu trei săptămâni. Totul, dintr-o dată, nu s-ar fi aşteptat la asta. Şi, vorba lui Păunescu: “Şi totuşi există iubire…” Există în el în ciuda atâtor necazuri. Există în ciuda atâtor suferinţe. N-am văzut om la 20 de ani care să-L laude pe Domnul cu atâta fericire şi seninătate, în ciuda faptului că a rămas fără părinţi, doar acum câteva zile. Aproape că am plâns când l-am văzut. M-am simţit cel mai mic creştin din universul acesta. În orice caz, în asemenea situaţii nu poţi fi senin decât cu Hristos în tine, să nu mai trăieşti tu, ci să trăiască El.

SUFERINTAPentru mulţi, o asemenea fericire dată de Dumnezeu pare o nebunie. Pentru alţii un ideal ca să scape de urmările suferinţei. Singura avere care o are e Hristos. Poate tocmai pentru că este singura avere, are toată inima pentru El. Şi totuşi, ce fericire are când ştie că El este şi tată şi mamă, când ştie că poate cere orice şi va primi, când vorbeşte altora despre bogăţia pe care o are. Mai bogat ca el nu e nimeni. Ca să fii fericit nu-ţi trebuie aur ci iţi trebuie Hristos. Am văzut la el că se poate…

Lidia Blaga, nu te cunoaştem în persoană, dar te iubim pentru că te cunoaştem în Hristos. Cu El se poate să mergi mai departe… Pentru toţi cei care trec prin suferinţe mari şi despărţiri de cei dragi, care sunt creştini, care au plătit un preţ mare pentru apartenenţa la cer, sunt alături de voi şi sufăr în tăcere cu voi, până la lacrimi… Dar n-o să uit de ziua în care vom râde împreună acolo la El. Dacă aici lacrimile ne sunt şterse de Dumnezeu, de mâini omeneşti, dar mai curg uneori, acolo ştergar va fi mâna Lui Hristos. Iar după ce şterge El nu va mai curge niciodată…

 

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu

sursa: www.ciresarii.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Dumnezeu sa mangaie toate familile indoliate si indurerate de pierederea celor dragi.Dar mangaiati-va cu gandul ca numai o perioada de timp va poate tine despartiti si ca odata veti fi cu totii si acolo sus in cer impreuna fericiti.
  In Imparatia cerului mergem rand pe rand ,unii dintr-o familie alti din alta si acolo cand ajungem mereu ne uitam la poarta cea stramta si ne intrebam ,azi oare cine o sa mai intre si sa fie cu noi ?!!.
  Mereu ne vom uita spre aceea poarta pana cand ne vom vedea cu totii impreuna.
  Nimic nu e mai frumos si nu e fericire mai mare decat sa te vezi si acolo sus cu toti cei care i-ai iubit pe acest pamant.Dumnezeu ne-a promis familia intreaga si ca acolo sus va fi fericire pentru aceea familie care si aici jos au avut aceasi credinta si iubire in si pentru Iisus Hristos.
  O familie dezbinata aici jos v-a fi si sus tot asa .Degeaba unii vor privi la poarta caci cei ce nu s-au pocait din familia lor , nu vor intra pe ea.Daca aici jos pe pamant nu traim iubirea in familie degeaba ne-o dorim sus.Asa ca iubiti-va ,uniti-va in credinta toti cei care vreti sa fiti impreuna si in cer.Asteptarea e grea dar merita sa avem o indelunga rabdare si sa ne vedem toti cei dragi impreuna si sus in cer.
  Dezamagirea v-a fi mare si regretele vor fi adanci pentru acei care nu vor putea intra pe poarta cea stramta din Imparatia Lui Dumnezeu si se vor trezi pe poarta larga cazuti in iad .
  Luca 13:24″Nevoiti-va sa intrati pe usa cea stramta. Caci va spun ca multi vor cauta sa intre, si nu vor putea. Amin!
  Acolo sus in cer este locul numai pentru cei care au crezut cu adevarat in Isus Hristos si s-au pocait cu adevarat.
  Sus in cer sunt 12 portii iar noi cei din Romania ne vom intalnii la poarta nr.7.
  Matei.7:13 Intrati pe poarta cea stramta. Caci larga este poarta, lata este calea care duce la pierzare, si multi sunt cei ce intra pe ea. Amin!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: