EDITORIALE

Devoțional | Cel mai bun mod de a te raporta la bani

Cine dă săracului nu duce lipsă… – Proverbe 28:27

Am descoperit că cel mai bun mod de raportare la bani este să îi dai mai departe. Trebuie să continuăm să dăruim, mai ales când avem provocări financiare. Acesta este un factor cheie ce ne ajută să menținem o raportare biblică cu privire la finanțele noastre.

Este posibil să trăim întotdeauna după principiile financiare ale lui Dumnezeu, chiar și în timpuri dificile. Poate te vei afla la un moment dat într-o situație financiară foarte grea, iar ca urmare să consideri că nu poți să mai dăruiești, însă nu lăsa această situație să te oprească. Dumnezeu te va ajuta când lucrezi cu ceea ce ai.

Luca 19:17 spune că Dumnezeu Se bucură când noi suntem credincioși în lucrurile mărunte. În timp ce ne arătăm astfel credincioșia, El ne va da autoritate și peste lucruri mai mari.

Proverbe 28:27 spune: „Cel ce dă săracului nu duce lipsă…” Dacă noi ascultăm de Dumnezeu cu privire la finanțe și continuăm să dăruim și să-i ajutăm pe alții, chiar și când nu avem suficient, Dumnezeu Se va îngriji de nevoile noastre. Alege astăzi să fii o persoană generoasă și nu vei duce lipsă de nimic.

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13609-devotional-cel-mai-bun-mod-de-a-te-raporta-la-bani?fbclid=IwAR07wfb7UucnSnavTEAztAVL4FgySDee7ky3Oqi_Zn9wc_hDF5_KIcqae44

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: