Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Daca nu ii ajut eu, cine ii va ajuta?


În timp ce colegii mei împreună cu mine slujeau celor care veniseră la noi pentru rugăciune la sfârșitul slujbei, am observat că o bunică în vârstă legăna doi copii mici în brațe. Ea plângea și ne implora să ne rugăm pentru nepoții ei.

”Rugați-vă ca Dumnezeu să-i protejeze”, a strigat ea când i-a așezat jos. ”Rugați-vă să poată crește în siguranță și fericiți, să nu intre în anturaje rele și să nu ia niciodată droguri. Vă rog!”

Inima mi s-a mișcat profund la vederea aceastei femei și a nepoților ei, atât de nevinovați și de frumoși. Ochii ei strigau după ajutor, după îndrumare, după orice fel de ușurare a durerii provocate de viața trăită în ghetou. Am îmbrățișat-o și apoi am început să mă rog pentru copii. Femeia a continuat să plângă și să suspine tot timpul.

Sunt atât de mulți oameni în această lume care sunt pierduți, singuri și răniți, oameni care nu au unde să se ducă și nici o idee despre cum să scape de legătura diabolică a lui Satana. Isus este singurul care îi poate ajuta. Tot ceea ce au nevoie este ca cineva să-i îndrepte spre Cruce, cineva să aibă grijă să-i ia de mână și să-i ducă în brațele Creatorului lor, cineva să-i îmbrățișeze și să-i iubească în Împărăție.

Când am terminat să mă rog, am îmbrățișat-o pe acea femeie în vârstă și am sărutat-o ​​pe frunte. –”Nu-ți face griji,” – i-am spus. ”Totul va fi bine. Isus înțelege.”

Este ceva extraordinar să poți privi în ochii celor deznădăjduiți, disperați și profund îndurerați ca să le aduci mesajul Evangheliei într-un mod în care nimic altceva nu o poate face. Viața ta capătă un sentiment reînnoit al scopului tău și vrei să-ți petreci fiecare clipă împărtășind credința ta și ajutând la eliberarea sufletelor captive.

Să ajung la inimile oamenilor pentru Isus este ceea ce îmi definește viața. ”Şi stăpânul a zis robului: „Ieşi la drumuri şi la garduri, şi pe cei ce-i vei găsi, sileşte-i să intre, ca să mi se umple casa.” (Luca 14:23) Vă provoc să vă alăturați și voi și să vă puneți întrebarea: Dacă nu îi ajut eu, cine o va face?

(de Nicky Cruz – Nicky Cruz, cunoscut evanghelist internațional și autor prolific, s-a întors la Isus Hristos dintr-o viață de violență și crimă după întâlnirea cu David Wilkerson în New York în 1958. Povestea convertirii sale dramatice a fost povestită mai întâi în cartea ”Crucea și pumnalul” de David Wilkerson și apoi mai târziu în propria sa carte best-seller ”Fugi băiete, fugi!”)

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8966-devotional-daca-nu-ii-ajut-eu-cine-ii-va-ajuta#ixzz5JViSbkUK
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22116 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: