EDITORIALE

Viață și boabe de rouă – Nicolae Geantă

Într-o zi, îngerul boabelor de rouă s-a supărat. “Toți ceilalți sunt mai importanți decât mine!”. Și nu și-a mai făcut treaba. În fiecare dimineață plantele se trezeau uscate. Au apărut contestații la Dumnezeu. L-a chemat pe înger în audiență. “De ce?” “Pentru că-s cel mai puțin important dintre îngeri”. Apoi Dumnezeu i-a arătat pământul pârjolit. “Uite consecințele!”. Îngerul tremură trist. “Nu am știu că sunt atât de important!”. Și după ce a dat Dumnezeu o ploaie totul a revenit la viață!

Nu te considera lipsit de importanță! Dacă ar fi fost așa Dumnezeu nu te-ar fi adus în Biserică! Și El nu greșește niciodată! Poate nu faci o slujbă mare, nu ești predicator, scriitor ori cântăreț vestit, dar ești un tată bun, o mamă ce risipește iubire, un vecin care zâmbești în fiecare zi, un tânăr care trimiți sms-uri de îmbărbătare! Un bărbat care pune broșuri creștine în plicuri frumoase și le vâri pe sub uși. O femeie care aduci flori la biserică. Ori câteva mere în șorț, cum făcea o bătrânica simpatică în orașul meu acum mulți ani! La Moody Institute Chicago niște bătrâne pensionare șterg urmele de pe ușile de sticlă în fiecare duminică. Și sunt 4 programe!

Poate nu pune nimeni reflectorul pe tine, dar Dumnezeu are zoom-ul tot timpul activ. El apreciază nu doar pe cei ce au ajuns martiri. Ci și văduva care a dăruit doi bănuți!

Ești important orice slujbă ai face! Știu că în Cer e un singur Înger Gavril, un singur Mihail… Dar Raiul e plin de îngeri responsabili cu roua! Răspândește boabele ei!

http://www.ciresarii.ro/index.php/viata-si-boabe-de-roua-nicolae-geanta/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: