Reclame
ULTIMELE STIRI

Asztalos Csaba, preşedintele CNCD nu se dezice şi PLEDEAZĂ DIN NOU ÎMPOTRIVA STATULUI ROMÂN l


Asztalos Csaba, preşedintele CNCD nu se dezice şi PLEDEAZĂ DIN NOU ÎMPOTRIVA STATULUI ROMÂN la fel cum a făcut si la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) în favoarea recunoaşterii căsătoriilor homosexuale pe teritoriul României

Prezent la şedinţa de judecată din 20 iulie, preşedintele CNCD Csaba Asztalos a pledat pentru recunoaşterea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex pe teritoriul României
De cealaltă parte, reprezentantul statului român a pledat în faţa judecătorilor că nu ar trebui să se meargă dincolo de acest drept minimal de recunoaştere a dreptului de şedere.
Și la Curtea de Justiție a UE, CNCD a susținut un punct de vedere diametral opus cu cel reprezentat de statul român prin oamenii trimiși acolo de guvernul României. Și mai recent, această instituție subordonată Parlamentului vine și propune propuneri legislative privind așa zisa uniune consensuală, parteneriatul civil, în fapt, acte total neconstituționale. acte care contravin valorilor morale și legislației la baza căruia este întemeiat statul român.

Declarația lui Asztalos Csaba cum că a vorbi despre familia naturală este chiar „mult mai grav decât a vorbi despre familia tradițională” este o limitare a dreptului la liberă exprimare ce poate avea efectul de paralizare a exercitării acestei libertăți.

Această declarație are un caracter „intimidant exercitat la adresa oricărui creștin care trebuie să înțeleagă din declarația președintelui CNCD că, dacă vorbește despre familia naturală compusă dintre un bărbat și o femeie ori despre educația fondată pe valorile perene ale Europei creștine, înseamnă că discriminează și poate fi reclamat la CNCD, fiind pasibil de sancționare.

Mai mult CNCD a semnat un parteneriat cu o organizație LGBT având ca obiectiv „contracararea utilizării abuzive a libertății religioase pentru a genera intoleranță la adresa minorităților”.

https://www.facebook.com/prodocensmedia/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22923 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: