Reclame
ULTIMELE STIRI

Update la situația pastorului Andrew Brunson

Sustine. Dumnezeu te va rasplatii! Proiect CT

$5.00


Mai sunt 28 de zile până când pastorul american Andrew Brunson, care este închis într-o închisoare din Turcia, va avea un nou termen în procesul în care guvernul preşedintelui turc Erdogan îl acuză în mod fals de spionaj şi terorism. Pastorul Andrew se află de 600 zile în închisoare, din momentul când a fost arestat în luna octombrie 2016.

Centrul American pentru Lege şi Justiţie (un ONG a cărui misiune este protejarea drepturilor de libertate religioasă a creştinilor) a salutat decizia Senatului American de a promova o lege care prevede vânzarea unor avioane militare de tip F- 35 către Turcia sub condiţia ca guvernul turc să respecte drepturile cetăţenilor americani aflaţi pe teritoriul ei.

Susţinere în creştere şi în Europa

Recent, peste 100 de membri ai Parlamentului European au semnat o scrisoare prin care se cere eliberarea pastorului Brunson. În scrisoare, parlamentarii s-au referit la Brunson ca fiind „un prizonier politic nevinovat” şi au criticat cabinetul condus de Erdogan pentru modul în care au tratat acest caz.

Preşedintele american Donald Trump şi-a exprimat şi el susţinerea pentru pastorul Brunson. În luna aprilie 2018 Trump a scris pe reţeaua Twitter că Brunson nu este „spion”, iar în luna mai, la un eveniment în care se sărbătorea eliberarea lui Joshua Holt, un misionar care a stat în închisoare în Venezuela, Trump s-a adresat public direct lui Brunson:

„Pastore Brunson – sper acest mesaj va ajunge la tine – te vom ajuta la momentul potrivit. Lucrăm la acest lucru de ceva timp. Un om complet nevinovat se află în închisoare de prea mult timp.”

Sam Brownback, ambasadorul american pentru apărarea libertăţii religioase la nivel internaţional, care a fost şi prezent personal la înfăţişarea în faţa instanţei a pastorului Andrew pe data de 16 aprilie, a declarat într-un interviu pentru CBN News că „ceea ce face guvernul turc nu are nici o logică,” şi că oficialii turci „se folosesc de această situaţie de la cel mai înalt nivel.”

CITESTE MAI MULT: https://www.stiricrestine.ro/2018/06/23/update-la-situatia-pastorului-andrew-brunson/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21771 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: