Reclame
ULTIMELE STIRI

Daniel Popescu: Dragostea-I mai tare ca si moartea


Cunosc un cuplu care si acum la o varsta destul de inaintata traiesc o adevarata poveste de dragoste. Am fost martor la felul cum isi vorbesc, iar el ii spune sotiei: „Esti asa frumoasa, draga mea, chiar mai frumoasa decat in ziua cand te-am cunoscut. Nu ma satur privindu-ti frumusetea ta, parul, iar ochii tai ma atrag mai mult azi decat ziua de ieri, glasul tau gingas dar si sufletul tau bland si bun. Pot spune ca esti un adevarat dar de la Dumnezeu si ii multumesc pentru tine.”

„Dragul meu” spune sotia catre sot, „daca Dumnezeu nu te-ar fi adus in viata mea, poate ca astazi eram inchisa intre patru pereti, n-as fi cunoscut iubirea ce mi-ai oferit-o cu atata atentie pana acum, n-as fi fost fericita si binecuvantata pentru ca n-as fi invatat ce este cu adevarat dragostea. De cand te-am vazut am stiut ca Dumnezeu mi te-a dat si ca in bratele tale voi imbtrani. M-ai iubit, si vad si acum cat de mult ma iubesti, ca si acum daca doar cu ajutorul carutului ma pot deplasa tu si acum tot ma scoti sa iau aer ca si in prima zi cand ne-am cunoscut si puteam alerga impreuna.

De ce niste oameni simpli stiu sa imbatraneasca iubindu-se? De ce in zilele noastre cat mai rar gasim astfel de modele? De ce se despart tinerii tot mai des? De ce se ajunge la divort? De ce este ura in loc de dragoste? De ce?? De ce toate aceste lucruri? Tu poti raspunde?

Aprinde jarul dragostei ce-i stins in tine, aprinde focul DRAGOSTEI sa arda din tine, pentru ca acolo unde este faclia DRAGOSTEI sincera, moartea nu o poate rupe. Iubiti-va si pretuiti-va pentru ca faclia dragostei a lui Dumnezeu sa creasca in voi si boldul mortii sa nu aiba putere in familia voastra.

Pune-mă ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe braţul tău; căci dragostea este tare ca moartea, şi gelozia este neînduplecată ca locuinţa morţilor; jarul ei este jar de foc, o flacără a Domnului. Apele cele mari nu pot să stingă dragostea, şi rîurile n-ar putea s-o înece. Cantarea Cantarilor 8:6,7.

Cu drag, Daniel Popescu

https://www.facebook.com/DanielP0PESCU

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22372 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: